IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-наглото паркиране в света?

22-годишен с Lamborghini шест пъти спира на мястото на кмета, отървава се без глоба

Най-наглото паркиране в света?

22-годишен собственик на Lamborghini скандализира цяла Англия, след като не само успя да се измъкне от плащането на 6 различни глоби за незаконно паркиране, но и след това започна да се фука с фишовете на предното си стъкло.

Най-наглото паркиране в света?

Аш Уайт, собственик на марка дънкови облекла, бил глобен в шест различни случая, защото паркирал пред кметството на Челтънъм в самата клетка, запазена за градоначалника.

После обаче той се свързал с адвокат, специализирал в тази област, и успял да се отърве и от шестте санкции. Оказало се, че при попълването на три от фишовете са допуснати технически грешки, а други два бяха свалени от съда, защото думите "за автомобила на кмета" били изписани вътре в оградената клетка, докато по правилник трябвало да бъдат отвън.

Най-наглото паркиране в света?

Наглецът Уайт е отдавна познат в Челтънъм заради навика си да паркира оранжевото си Lambo, където си поиска. Неотдавна неизвестен възмутен минувач написа на стъклото на колата му "задник" със сметанов спрей. Побеснелият Уайт нае детективи и обяви награда за всеки, който издаде кой е автор на надписа.

 

Тагове: lamborghini
0 от 500