IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-наглото паркиране в света?

22-годишен с Lamborghini шест пъти спира на мястото на кмета, отървава се без глоба

Най-наглото паркиране в света?

22-годишен собственик на Lamborghini скандализира цяла Англия, след като не само успя да се измъкне от плащането на 6 различни глоби за незаконно паркиране, но и след това започна да се фука с фишовете на предното си стъкло.

Най-наглото паркиране в света?

Аш Уайт, собственик на марка дънкови облекла, бил глобен в шест различни случая, защото паркирал пред кметството на Челтънъм в самата клетка, запазена за градоначалника.

После обаче той се свързал с адвокат, специализирал в тази област, и успял да се отърве и от шестте санкции. Оказало се, че при попълването на три от фишовете са допуснати технически грешки, а други два бяха свалени от съда, защото думите "за автомобила на кмета" били изписани вътре в оградената клетка, докато по правилник трябвало да бъдат отвън.

Най-наглото паркиране в света?

Наглецът Уайт е отдавна познат в Челтънъм заради навика си да паркира оранжевото си Lambo, където си поиска. Неотдавна неизвестен възмутен минувач написа на стъклото на колата му "задник" със сметанов спрей. Побеснелият Уайт нае детективи и обяви награда за всеки, който издаде кой е автор на надписа.

 

Тагове: lamborghini
0 от 500
  • #16
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    искам анонимния умник с фермана да ми каже как според него точно с бизнес за дънки на 1 година, 22 годишен пикьо си купува кола за 500к? Дали пък не е щото е син на някой си? То по тая логика тия от илиянци до сега щяха лични самолети да имат. TL DR; за такива синковци респект 0, ако не и шамар зад врата
  • #15
    7 rate up comment 4 rate down comment
    до последния ( преди 7 години )
    С чиста съвест ти казвам че счупи ***...
  • #14
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Оле мале, ти ако на база твоите познати си правиш изводи, че нямало човек, който сам да си изкарвал парите. То в България има стотици хиляди такива, а на запад 90% от бизнеса е такъв. Именно защото е умен е преуспял, именно защото е умен се подиграва на властите. Той не е мутра да праща биячи на общинските служители, не дава пари на съдиите а гаври общината с акъл и ги бие на техен терен. Защо? Защото чиновника не е умен, той е мързелив, той не чете и не познава законите и разпоредбите, които сам е издал. За това умните и иновативните преуспяват на запад а глупавите стават чиновници на годишна заплатка. И тъй като вероятно вижда още много законови пропуски и е станал още по самонадеят, като се подиграва на кмета демонстрирайки с фишовете, че са твърде глупави, за да му направят нещо. Нещо като перфектен боксьор лека категория, който със свален гард се гаври с 200 кила мутра, която бавно замахва с всичка сила и все не може да го уцели. Относно комлексите с Ламбото: ЕМИ АКО ИМА МИЛИОНИ КАКВО ДА КАРА? Ти ако изкарваш милиони годишно Форд Фиеста ли ще караш? И аз ако можех да си позволя бих искал да карам Ламборджини или Ферари. Ти не искаш ли? Много бъркате понятието комплексарщина. Давам пример: Комплексар можеш да кажеш за човек, който си е дал всичките пари за хубава кола и после и е сложил газово, защото няма пари да я изхранва на бензин.
  • #13
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Triforce ( преди 7 години )
    Че какво да му уважаваш на такъв дивак? Не познавам човек, който да си е изкарал сам парите, да има малко мозък в главата и чак така да прекалява! Да, всеки някой път си прескача сянката, но гледа да не бие на очи. А този 6 пъти с глоба, че и нахален! В коя държава бяха вдигнали на някакъв скъпата кола, защото беше върху велоалеята? Явно тук е по-сложно и не са го вдигнали, да си нямат неприятности. Значи пак опира до общинските им наредби и законодателство. Загубена работа!
  • #12
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Съгласен, но ( преди 7 години )
    Съгласен съм с теб, че момчето избива комплекси с тази кола. Честно казано слабо ме вълнува това. Но за съжаление (или за радост) той не е богато синче, а напротив сам е успял да изгради собствен бизнес и то много доходоносен! Евала на такива хора, които успяват да постигнат такъв успех.И въпреки всичко не подкрепям поведението му, такива твърде нахакани хора не ги уважавам.
  • #11
    21 rate up comment 0 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 7 години )
    Както виждате, селянията не е свързана с гражданство/поданство или с малките населени места. Селянията е в душата и бронебойни патрони за нея няма открити, няма открити...
  • #10
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Бойкот на продуктите на фирмата му. Бойкот на дънковите му облекла и ще се принуди да си продаде скъпарската кола с която си избива комплексите.
  • #9
    17 rate up comment 0 rate down comment
    батка ( преди 7 години )
    Абе д*бил на тоя няма ли кой да му нареже гумите?Или някой да мине покрай колата и да му е надере с пирон? Или просто минавайки покрай колата да извадите спрей и да му направите една линия открай докрай! Един флакон с монтажна пяна на колелетата също ще свърши прекрасна работа. Впръскайте и в ауспусите и няма повече да мръдне от там. Сам ще си извика репатрака. аман от самозабравили се синчета на богати родители, които се мислят за недосегаеми. Колкото и да е батка има и по-големи батки...
  • #8
    12 rate up comment 0 rate down comment
    ( преди 7 години )
    ПАРАТА ГОВОРИ
  • #7
    22 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    бой, таковане и сръбска музика до кръв