IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Kia GT се оказва много бърза (ВИДЕО)

Корейците разкриха още подробности за бъдещия спортен модел

Новата Kia GT се оказва много бърза (ВИДЕО)

Компанията Kia продължава да вдига завесата за бъдещия си напълно нов модел, чиято световна премиера ще се състои в началото на 2017 г.  Корейците публикува две видеа, от които става ясно, че автомобилът ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,1 секунди и ще развива максимална скорост от 244 км/ч.

Новият модел на Kia се оказва много бърз (Видео)

Засега е известно само, че автомобилът ще представлява фастбек, който е изграден по мотивите на концептуалния модел GT. Той бе показан още през 2011 г. по време на автомобилното изложение във Франкфурт, а дебютът на серийната му версия ще се състои на 8 януари 2017 г.



Първото видео е записано на пистата „Нюрбургринг” в Германия, а второто на трасето за изпитания на Kia в Южна Корея. На първия запис се вижда как автомобилът успява да достигне 244 км, а на втория е заснето ускорението му от място до 100 км/ч.



Според неофициални информации моделът със задно предаване ще получи бензинови двигатели – 3,3-литров V6 и 5,0-литров V8. Тези мотори се поставят на моделите от премиум-бранда Genesis, който е собственост на Hyundai. Ще има и версия с хибриден силов агрегат.

Снимка и видео: Kia Motors

Тагове: kia gt
0 от 500