IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Kia GT се оказва много бърза (ВИДЕО)

Корейците разкриха още подробности за бъдещия спортен модел

Новата Kia GT се оказва много бърза (ВИДЕО)

Компанията Kia продължава да вдига завесата за бъдещия си напълно нов модел, чиято световна премиера ще се състои в началото на 2017 г.  Корейците публикува две видеа, от които става ясно, че автомобилът ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,1 секунди и ще развива максимална скорост от 244 км/ч.

Новият модел на Kia се оказва много бърз (Видео)

Засега е известно само, че автомобилът ще представлява фастбек, който е изграден по мотивите на концептуалния модел GT. Той бе показан още през 2011 г. по време на автомобилното изложение във Франкфурт, а дебютът на серийната му версия ще се състои на 8 януари 2017 г.



Първото видео е записано на пистата „Нюрбургринг” в Германия, а второто на трасето за изпитания на Kia в Южна Корея. На първия запис се вижда как автомобилът успява да достигне 244 км, а на втория е заснето ускорението му от място до 100 км/ч.



Според неофициални информации моделът със задно предаване ще получи бензинови двигатели – 3,3-литров V6 и 5,0-литров V8. Тези мотори се поставят на моделите от премиум-бранда Genesis, който е собственост на Hyundai. Ще има и версия с хибриден силов агрегат.

Снимка и видео: Kia Motors

Тагове: kia gt
0 от 500
  • #11
    12 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Как да се качат на нов модел на КИА като са въкари! Нали знаеш, че гроздето е кисело. Ще си купи 13 годишна стричка и ще се пъне по светофарите "... да ама не ходя пеша". Това е изстината.
  • #10
    11 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    "вие какво карате разбирачи>форд,опел или дачия?" Отиваш сядаш в един Фокус и особено в една нова Астра, после отиваш сядаш в новата КИА цедка, слагаш ръка на сърцето и казваш че са на едно ниво. Е, да може да са по-скъпи с 2000 лева от КИА, ама има защо. Зомбираните КИАци са напът да засенчат ваген феновете по фанатизъм.
  • #9
    16 rate up comment 7 rate down comment
    аз ( преди 7 години )
    вие какво карате разбирачи>форд,опел или дачия?като не сте се качвали и нямате нови модели на киа,не се пънете
  • #8
    13 rate up comment 12 rate down comment
    Striker ( преди 7 години )
    Вълнението от нов модел на Киа е същото като от нов модел на Х*вей, Х*дай и подобни жълти кашони.:)
  • #7
    12 rate up comment 9 rate down comment
    Jo ( преди 7 години )
    Имам един колега-мазохист! Преди години си взе VW Golf 1,6 TDI, няма и месец и му излезе едното бутало на една магистрала.Смениха му я с друга, която има други проблеми.След време реши, че има-нужда от 2-ра кола.Бум! Passat 2.0 дизел!На външен вид-ОК, но след няма година и половина се оказа, че трябва да и се сменя двигателя, добре че е гаранционно! Преди време ми се наложи да ходя в командировка с една VW Sharan на 500км. - ами ляха ми kupшум после.Гасне си когато си иска, особенно
  • #6
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Това дето съм написал " ами ляха ми глокшум после" , да не се чуди някой е глокшум от пистолет "Глок"!:)))))))Майтап! Правописна грешка е!
  • #5
    12 rate up comment 10 rate down comment
    Jo ( преди 7 години )
    ...особено, когато ти се наложи да изпреварваш. Зад теб всички се набират на спирачките за да не се натресат в теб и след това следва яко псуване по твой адрес(заслужено, разбира се!) Това ми е опита с тази марка и мисля да не го обогатявам, а да си живея по-шастлво живота , колкото може....
  • #4
    11 rate up comment 8 rate down comment
    Оги ( преди 7 години )
    Само като му видиш стария колометраж, ти става ясно , ще са пестили!
  • #3
    7 rate up comment 7 rate down comment
    primorack ( преди 7 години )
    ами старията е за киа, а път в последния абзац говорят за двигателите на hyundai genesis ;)
  • #2
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    primorack какво те наведе на тази мисъл ???