IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford подгрява публиката за бъдещия Bullitt Mustang

Ford пусна първият „тиизър” от новия Bullitt Mustang, който ще бъде показан през следващия месец на изложението в Лос Анджелис.

Ford подгрява публиката за бъдещия Bullitt Mustang
Снимката направена при слаба светлина цели да засили интереса и любопитството на зрителите. Според предварителната информация на производителите, автомобилът ще бъде носител на най-новите технологии при състезателните автомобили. 


Продажбите на новия Ford Bullitt в САЩ ще започнат в началото на следващата година. В интернет вече могат да се видят неофициални данни за автомобила. Спекулира се, че ще бъде с V8 двигател с обем 4.6 литра. Максималната мощност ще бъде 312 к.с. благодарение на допълнения обединени в така наречения състезателен пакет на Ford (Ford Racing Power Pack). 

Поведението на пътя се определя като перфектно благодарение на новото по-стегнато окачване. Изцяло е обновена кормилната система. Нови са и 18 цоловите джанти на Bullitt. Ауспуховата система е X-Pipe с хромирани накрайници. Вътре в купето правят впечатление спортните седалки и различните хромирани детайли на интериора. 

Производството ще бъде лимитирано до 7700 броя, като 7000 от тях ще бъдат за американския пазар, а 700 за Канада.
0 от 500