IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Неофициални снимки от бъдещото поколение на Chevrolet Nubira

Chevrolet е една от най-успешните марки влизащи в групата GM.

Неофициални снимки от бъдещото поколение на Chevrolet Nubira
През последната година тя отбелязва значителен растеж, особено в Европа, но въпреки това няма модели, които биха могли да съперничат на „роднинското” дуо Hyundai-Kia в средния клас. 


Дали сега новото поколение на Nubira ще може да запълни тази празнина? Hyundai и Kia разработват моделите си за Европа в своите европейски развойни центрове. Това помогна предлаганите на Стария континент модели да бъдат близки до разбиранията и вкуса на европееца. 

Сега от своя страна нещо подобно прави и GM с новата Nubira на корейското си подразделение Daewoo. При нея е използван опита на немските конструктори от Opel. 


Новият седан (дали пък това което виждаме не е лифтбек?) определено има впечатляващи размери и очевидно голяма колесна база и ще съперничи на най-големите в своя клас. 

Хванатият модел по време на тестове дава сравнително добра представа как ще изглежда бъдещата Nubira, защото тежката маскировка е изоставена за сметка на окраска тип зебра. Дизайнът изглежда доста модерен и взима част от стилистиката на по-големия модел Epicа. Това важи за предницата като цяло и в частност за изтеглените в страни фарове. 

Джантите вече се закрепват с пет болта, не с четири както е при сегашния модел. Спирачките са дискови на всички колела. Напоследък GM подготви много разнообразни дизелови двигатели, които очевидно ще намерят приложение при бъдещата Nubira предназначена за Европа. Дали ще има изненади при бензиновите агрегати ще видим по-късно.
0 от 500