IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bentley с японско сърце

Преобразената Toyota Supra се продава за 13 500 евро

Bentley с японско сърце

Bentley с японско сърце
Toyota Supra е от онези коли, които се срещат рядко на пътя и определено привличат вниманието. Въпреки това обаче някой е решил да преобрази японската икона като Bentley, при това във върховата версия Continental GT3 R.

Преобразяването е само оптично и не засяга двигателя на автомобила. Той е атмосферен с обем 3,0 литра, развива 220 к.с. и е съчетан с автоматична трансмисия с 4 степени.

От информацията на Autofans става ясно, че колата е оборудвана с цялостен бодикит, като използва оригинални фарове, стопове, брони и капаци на Bentley Continental GT3 R. Автомобилът е снабден още с койловъри Tein и 20-инчови джанти, като е напълно обслужен.

Дали проектът е успешен или не, преценете сами. Явно обаче собственикът не е особено доволен, тъй като продава колата срещу 13 500 евро. Автомобилът е регистриран в Холандия, но е с десен волан.

0 от 500
  • #3
    10 rate up comment 13 rate down comment
    Кодошо ( преди 7 години )
    Ей пък как няма и няма да има поне една немска/европейска кола, преобразувана в оризарска! Ха ха ха!
  • #2
    16 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    сиганийка голяма е станало особено с онази дъска отзаде служеща за спойлер. Иначе няма лошо да се правят такива неща. На Супра двигателя е по-здрав, икономичен и добър във всяко отношение. Някой, който има мечта Бентли има вариант, който да е по-евтин за него с този мотор. Само да кажа, че с оригиналния двигател на Бентли обслужването в официален сервизн а марката струва 7000 евро. Смяна на масло и филтри. Прави се ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на 12 месеца, за да важи гаранцията.
  • #1
    8 rate up comment 3 rate down comment
    :) ( преди 7 години )
    Определено бих го сбъркал с истинско Бентли.