IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bentley с японско сърце

Преобразената Toyota Supra се продава за 13 500 евро

Bentley с японско сърце

Bentley с японско сърце
Toyota Supra е от онези коли, които се срещат рядко на пътя и определено привличат вниманието. Въпреки това обаче някой е решил да преобрази японската икона като Bentley, при това във върховата версия Continental GT3 R.

Преобразяването е само оптично и не засяга двигателя на автомобила. Той е атмосферен с обем 3,0 литра, развива 220 к.с. и е съчетан с автоматична трансмисия с 4 степени.

От информацията на Autofans става ясно, че колата е оборудвана с цялостен бодикит, като използва оригинални фарове, стопове, брони и капаци на Bentley Continental GT3 R. Автомобилът е снабден още с койловъри Tein и 20-инчови джанти, като е напълно обслужен.

Дали проектът е успешен или не, преценете сами. Явно обаче собственикът не е особено доволен, тъй като продава колата срещу 13 500 евро. Автомобилът е регистриран в Холандия, но е с десен волан.

0 от 500
  • #13
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 7 години )
    Много як рацерски спойлерИначе разпадащ се кашон...
  • #12
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Отвън Бентли ама вътре японски кашон.Той затова я продава човека,щото е копие на Бентли,не е Бентли и никога няма да стане.
  • #11
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Браво! ( преди 7 години )
    За пръв път японска кола да ми харесва!
  • #10
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Това е начина! ( преди 7 години )
    Жълтопоклонниците се изприщиха от злоба! Точно така трябва да се постъпва и в жълтите автомобилни компании - да слагат яко бодикит на легените си и да ги преобразяват в Мерцедес, Ауди, БМВ, Ламборджини, Ферари и т.н. По този начин и Дошльовците ще имат самочувствие че карат хубава кола! А не да висят по форумите и да плюят европейските коли и то само защото са се минали да си дадат парите за жълт скрап!
  • #9
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Пълен ***.. В момента в Швейцария най-евтината Супра 4 поколение е 50 000 франка..
  • #8
    10 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    ВАГиии, пак искаш да се покажеш пред хората какво караш и да си мислят, че си някой, докато си точно никой. Типичен пример си за германилопитек, който показва с вещите си какъв точно не е. Мислейки си, че караш нещо скъпо, всъщност показваш, че си евтин. Можеш да заблудиш само някой на твоето ниско ниво. Само такива се възхищавате помежду си. Нещо подобни, като доскорошните гоуфаджии, които са се качили на аЛуди и смятат, че са успели в живота. Дребни душици и елементарни частици...
  • #7
    9 rate up comment 8 rate down comment
    Искам я! ( преди 7 години )
    Определено много красива кола! Бих си я купил, какво като е със стар японски мотор, нали не се вижда! Цената дори и за нас е повече от добра! А и всички си мислят че караш Бентли, което е допълнителен кеф!
  • #6
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    аз имам прахосмукачка супраама мноо бръмчи и слабо смучи
  • #5
    20 rate up comment 8 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    Олеее.....кой се е изгаврил така със Супрата бе!?Ужас!
  • #4
    16 rate up comment 13 rate down comment
    до: Кодошо ( преди 7 години )
    Ако откриеш метод, как едно л*йно можеш да го преобразуваш в мед, то тогава може и да се появи немска/европейска кола, преобразувана в японска.