IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda Puyo се обръща на място на 360 градуса

На международния автомобилен салон в Токио Honda ще представи интересна концепция, наречена Puyo.

Honda Puyo се обръща на място на 360 градуса
Интересно е, че каросерията на този автомобил е „мека”, изработена изцяло от материали създадени на базата на силикона. От Honda заявяват, че подобно купе е най-безопасно за пешеходците в случай на евентуален сблъсък.
  Honda Puyo има четири места и ще бъде задвижвана от електродвигател захранван от горивни клетки произвеждащи електроенергия от реакцията на водорода и кислорода. Този тип двигатели са изцяло и напълно безвредни за околната среда, като в резултат на работата на двигателя се отделя само вода. 

Друга интересна особеност на Puyo е че всяко от колелата на автомобила може да се върти самостоятелно, което позволява на Honda Puyo да се завърти на 360 градуса на място. 

В Токио Honda ще покаже и новата концепция на спортно купе CR-Z. Очаква се именно на базата на тази концепция да бъде създаден серийният модел на заместника на Honda CRX.
0 от 500