IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи неофициални снимки на Audi A1

Audi се превръща в луксозната марка, която се кани да предложи на пазара най-дългия моделен ред.

Първи неофициални снимки на Audi A1
През 2006 г. фирмата продаде по света повече от 915 000 автомобили. В Audi планират моделния ред да бъде удължен от сега предлаганите 22 на 40 модела и това да стане само за пет години. За целта ще бъдат инвестирани над 11.8 милиарда евро за същия период. 


Сред бъдещите модели в нов хит на пазара може да се превърне най-малкият член от семейството на Audi – A1. От фирмата вече подготвят завода в Брюксел за бъдещото производство на малкото Audi. А то вече преминава през първите тестове. 


Беше заловено от фотографите, прикрито като Volkswagen Golf. 

С А1 Audi готви сериозна конкуренция на Mini на BMW. Новото А1 ще носи всички достойнства на марката с четирите кръга в знака си – високо качество, сигурност, комфорт и динамика. Двигателите ще бъдат познатите от другите модели на фирмата FSI, TSI и TDI. Базова ще бъде механичната скоростна кутия с шест степени, но ще се предлага и модернизирана версия на DSG. 

Вероятно малко по-късно ще видим и „горещата” версия Audi S1 с турбодвигател и предаване към четирите колела. Световната премиера се чака през 2009 г., като тогава ще започнат и продажбите. От Audi планират да продават между 100 и 120 хиляди броя от модела А1 годишно.
0 от 500