IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus прецака инфо-системата си с ъпдейт

Собствениците на засегнатите коли остават временно без климатик, радио и др.

Lexus прецака инфо-системата си с ъпдейт

Гаф на японската компания Lexus остави без информационно-развлекателна система редица собственици на моделите на марката, както и на Toyota Land Cruiser от 2016 година.
Lexus прецака инфо-системата си с ъпдейт
Снимка: Lexus

Появилият се проблем прави неизползваеми повечето функции на инфо-системата, включително радио, климатик, камера за заден ход и др. В съобщение в
Twitter акаунта на Lexus се казва, че проблемът се е появил след актуализация на софтуера на информационно-развлекателна система, засягаща приложенията за трафик информация и метеорологичните условия.

Изданието
Motor1 цитира говорителя на компанията Синди Найт, която заявява, че към момента не е известен броят на засегнатите автомобили. Не е ясно също така кои модели и пазари касае той.

"Проблемът е широко разпространен", споделя единствено
Найт, като допълва, че в най-скоро време ще бъде разпространена конкретна информация.

Инженерите на
Lexus вече са преустановили обновяването на софтуера. Засегнатите автомобили трябва да посетят сервиз на компанията, за да бъде премахната въпросната актуализация.





0 от 500