IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus прецака инфо-системата си с ъпдейт

Собствениците на засегнатите коли остават временно без климатик, радио и др.

Lexus прецака инфо-системата си с ъпдейт

Гаф на японската компания Lexus остави без информационно-развлекателна система редица собственици на моделите на марката, както и на Toyota Land Cruiser от 2016 година.
Lexus прецака инфо-системата си с ъпдейт
Снимка: Lexus

Появилият се проблем прави неизползваеми повечето функции на инфо-системата, включително радио, климатик, камера за заден ход и др. В съобщение в
Twitter акаунта на Lexus се казва, че проблемът се е появил след актуализация на софтуера на информационно-развлекателна система, засягаща приложенията за трафик информация и метеорологичните условия.

Изданието
Motor1 цитира говорителя на компанията Синди Найт, която заявява, че към момента не е известен броят на засегнатите автомобили. Не е ясно също така кои модели и пазари касае той.

"Проблемът е широко разпространен", споделя единствено
Найт, като допълва, че в най-скоро време ще бъде разпространена конкретна информация.

Инженерите на
Lexus вече са преустановили обновяването на софтуера. Засегнатите автомобили трябва да посетят сервиз на компанията, за да бъде премахната въпросната актуализация.





0 от 500
  • #22
    5 rate up comment 2 rate down comment
    До :) ( преди 7 години )
    С кое се състезават? Със скъпата тойота.... Моля ти се не се излагай.Не може да сравняваш немските с това недоразумение.Когато излезне даден автомобил независимо от къде го пускат на тест срещу БМВ,защото всеки си сверява часовника с най-добрите.Когато започнат да ги сравняват с лексус тогава се изцепвай така.Но това няма как да стане.Хората които дават пари искат имидж,немските го предлагат,японските не.В момента сравняваш Лом с Лондон.Лексус е нишов автомобил с нищожни продажби сравнен с БМВ
  • #21
    0 rate up comment 1 rate down comment
    @ ( преди 7 години )
    JP vs BG 7*2 ha smejsa sega,
  • #20
    6 rate up comment 6 rate down comment
    primorack ( преди 7 години )
    Кой с кого се сравнява. Като технологии немците са светлинни години пред всички останали. Преди 10год не беше така. Тогава един LS беше достоен конглокент на S class, 7 series и т.н. В момента обаче не е така. Вижте само какви техлогии материали и прочие се слагат в немските премиуми.
  • #19
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Последния, не знам в кой свят живееш, човек!
  • #18
    8 rate up comment 7 rate down comment
    :) ( преди 7 години )
    Господа разбирам че си чешете езиците обаче говорите за марка с която немските премиуми се опитват да се съревновават. Неприятен е проблема но е лесно отстраним и нищо не се е повредило.
  • #17
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Едно време човек си пускаше климатика и радиото без ъпдейти и си караше колата с години без да мисли за такива глупости.
  • #16
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    "Появилият се проблем прави неизползваеми повечето функции на инфо-системата, включително радио, климатик, камера за заден ход и др."А защо не осигурите независимост на радито и климатика бе, замаяни техно кратуни? Кое точно ще им актуализирате на тях- как да ду.хат и как да свирят? Или поне да бяхте сложили режим за връщане на операционната система до оригиналното й състояние или до предишния ъпдейт?
  • #15
    9 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Лексус е най-скъпия премиум в Европа. тия дето нямат пари за истински премиум като Лексус си купуват ауди и бмв.
  • #14
    4 rate up comment 6 rate down comment
    2 в 1 ( преди 7 години )
    Екстра, сега със сервизната акция за смяна на беговете ще оправят и това наведнъж! Хората няма да се разхождат по повече пъти!
  • #13
    12 rate up comment 1 rate down comment
    до В ( преди 7 години )
    Някъв съдил жена си че му счупила к.ура. Довел и свидетел за потвърждение.съдията: Вие като свидел как разбрахте какво стана при положение че е било тъмно?свидетел: Аз не видях, но изведнъж чух силно... "Хруу..с"съдията: И после?свидетел: Ами после... замириса на счупен к.ур.