IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Да смучеш биберон 27 часа за да имаш Aveo

Сто и двадесет души се съревноваваха в Пекин по смучене на биберон прикрепен към Chevrolet Aveo.

Да смучеш биберон 27 часа за да имаш Aveo
Акцията бе проведена в един от моловете на китайската столица, а Chevrolet Aveo бе предназначен за най-издръжливия от всички участници, съобщава Carscoop. 


Правилата на състезанието са били такива, че участниците прави или седнали да смучат биберона прикрепен към колата, като при това не докосват автомобила с нито една част от тялото си. 

Състезанието е било обявено за 24 часово, но след като минало едно денонощие все още шест души упорито смучели бибероните върху Aveo. За да приключи състезанието обявили, че шестимата трябва да продължат със заниманието си, но на един крак. 


Едва след още три часа останал само един от първоначалните 120 души – Чжан Чунинг, брокер от агенция за недвижими имоти. Той издържал 27 часа и 40 минути, но след това бил изведен от залата с помощта на двама придружители. 

Досега не е известно друго състезание със смучене на биберони. За сметка на това на 18 октомври в САЩ е обявено състезание по най-бързо облизване на Jeep, покрит със шоколад. Печалбата разбира се е самия Jeep.
0 от 500