IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault Twingo Nokia

Renault показва с редица свои модели, че малките автомобили с относително ниска цена не е задължително да бъдат само от типа „икономична кутия” управлявана по необходимост и без удоволствие.

Renault Twingo Nokia
Последното доказателство за това е стилното ново поколение на Twingo. A cега в сътрудничество с Nokia, Renault представя нова версия на малкия автомобил, претъпкана с електроника. 


Името на тази версия е Twingo Nokia, и трябва да се появи на пазара в Европа през ноември. В автомобила ще има USB и iPod връзки, дисплей с дистанционен контрол и с контрол от волана, хендс фрии тип Bluetooth и разбира се мобилен телефон. В колата има и GPS навигационна система, която работи с телефона Nokia 6110 Navigator и аудиосистема със шест колонки. 

Макар тази версия да е произведена на базата на стандартната Dynamique тя получава свой собствен интериор, а цветът е черен металик. Двигателят е с обем 1.2 литра и мощност 75 к.с. бензин или 1.5 литра dCi дизел, а цената започва от 12950 евро.
0 от 500