IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Knight Rider се завръща

Knight Rider - славният сериал от осемдесетте години на миналия век за самотния шофьор и неговия говорещ автомобил беше на времето си един от най-популярните в Америка.

Knight Rider се завръща
Сега телевизия NBC планира да съживи позабравените герои от 80-те години. В оригиналния сериал ролята на Майкъл Найт изпълни Дейвид Хаселхоф (David Hasselhoff), по късно станал и известен плувец (Спасители на плажа). 


Неговият „приятел” беше Pontiac Firebird Trans Am от 1982, известен като Knight 2000. На този автомобил обаче всички казват KITT, или Knight Industries Two Thousand. 

Практически във всеки от 90-те серии заснети между 1982 и 1986 г. Найт и неговият автомобил ликвидират престъпници и помагат на нуждаещите се. За тази цел KITT беше много добре оборудван. Черният Pontiac говори, мисли и наред с това може да развие максимална скорост от 480 км/час (естествено това само в сценария на сериала). 

Очевидно повлияни от успеха на наскоро миналия по екраните филм за мислещи машини Transformers, шефовете на NBC предвиждат подновяване на сериала Knight Rider. Засега все още не са ясни главните герои – актьорът който ще играе Найт и автомобилът който ще бъде новия KITT. Най-вероятно, като имаме предвид сътрудничеството между NBC и General Motors във филма Transformers, новият KITT ще бъде от семейството на американската автомобилна група.  
0 от 500