IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Suzuki с авангардни концепции

На автомобилния салон в Токио, който ще бъде открит този месец, Suzuki ще представи три нови концепции.

Suzuki с авангардни концепции
Макар все още да няма подробна информация за трите модела, те са достатъчно авангардни дори само на външен вид, за да привлекат вниманието на специалисти и широка публика. 


Kizashi 2 е кросоувър, създаден на базата на спортната концепция Kizashi, която видяхме във Франкфурт. Новият кросоувър ще бъде с предаване 4х4 и ще има шест цилиндров двигател с обем 3.6 литра. Автоматичната скоростна кутия ще има шест степени. Специалистите считат, че серийни версии на Kizashi и Kizashi 2 можем да видим още в скоро време. 


X-Head е екстремен SUV модел с голям пътен просвет. Според представители на Suzuki, този автомобил може да бъде използван за превоз на товари и хора в по труден терен или да бъде използван като своеобразен дом на колела, в който спокойно може да се разположи легло за двама. 

Модификации на автомобила за различните спасителни служби също са възможни. 



Третият прототип Pixy + SSC представлява най-необичайното превозно средство показвано от Suzuki някога. То превозва две едноместни автомобилчета с по три колела снабдени с екологични чисти двигатели.
 
0 от 500