IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

VW подготвя мини кола с различен дизайн

По всичко изглежда, че концепцията Up! Показана във Франкфурт, няма да бъде единствената миникола, която Volkswagen планира да произвежда.

VW подготвя мини кола с различен дизайн
Както вече Automedia.bg писа, VW ще покаже версия мини ван на Up! след няколко седмици на изложението в Токио. След това ще последва хибридна версия с възможност за зареждане направо от електрическата мрежа, която ще видим на автомобилното шоу в Лос Анджелис в САЩ през ноември. 


Също като оригиналния Up!, новите концепции ще имат двигател разположен отзад и предаване към задните колела. Пространството в купето ще дава възможност за настаняване на пет пътници. 

Преди дни шефът на VW за производството Улрих Хакенберг (Ulrich Hackenberg) разкри, че новата мини кола на фирмата ще влезе в серийно производство през 2011 г., като ще има и различни хибридни варианти. 

Най-вероятно причината за подготвяните варианти на мини автомобила, е желанието на VW да наложи различен дизайн на една и съща кола на различните пазари, пише Automotive News.
0 от 500
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Дечев ( преди 16 години )
    Имам особено желание да виждам около мен хибридни или направо електромобили...с нулеви емисии и максимален въртящ момент, който да започва при 1 оборот/мин!но все ми обясняват за едни бъдещи времена , щото арабите и разни други наливат пари на автоконцерните да не почват да ги произвеждат...и с парите от петрола си построиха зелени джунгли и ски-курорти насредж пустинята!