IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru разработва ново хибридно купе

Моделът ще бъде със средно разположение на мотора

Subaru разработва ново хибридно купе

Компанията Subaru разработва спортно хибридно купе със средно разположение на двигателя. Това съобщава изданието Car and Drive, което се позовава на свои източници.
Subaru разработва ново хибридно купе
Тестовете на прототип на модела, който е изграден на модернизираната платформа на купето BRZ (на снимката), вече се провеждат на изпитателния полигон на Subaru в Тотиги, Япония. Автомобилът е оборудван с бензинов „боксер”, който задвижва задните колела, и два електромотора, поставени на предната ос.

Според представител на Subaru, тестовата машина е „най-съвършенният автомобил със система за задвижване на четирите колела в цялата история на марката”. Купето е оборудвано със система за разпределение на тягата между предните колела, която е идентична с тази на второто поколение на суперколата Acura NSX.

Очакванията са концептуалната версия на модела да бъде представена на някое от големите изложения през 2017 г. В ръководството на Subaru смятат да изчакат реакциите на публиката и след това да решат какви за перспективите през модела.

Ако все пак бъде дадена „зелена светлина” на серийна версия на машината, тя ще бъде построена на новото модулно шаси на Subaru, което ще дебютира тази година при модела Impreza. Хибридният агрегат, в чиято основа ще бъде 1,6-литров турбомотор, ще има мощност от около 330 к.с.

Снимка: Subaru

Тагове: subaru brz
0 от 500
  • #20
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    Да, както винаги Субару поставя на мястото им полудържавните перачници СОЦваген и рено:https://***.youtube.com/watch?v=ojza-XadUDI#t=364.051581
  • #19
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Хехехе! ( преди 8 години )
    Лелче както виждаш Субару продължава да върви, а рено от асфалта се отзовава отново в поредния сервиз! ;-)
  • #18
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Субарист ( преди 8 години )
    Младежи пистата и реални пътни условия са различни работи.Ако има нещо по добро от СТИ то не струва 85 бона,а 180 минимум.Субару си има достатъчно фенове,проблемът е че се увеличават.
  • #17
    12 rate up comment 1 rate down comment
    чичо Доктор ( преди 8 години )
    Напишете;RENAULT RS CRASH Compilation точно дърво става на въпрос!Който смята да прави сравнение между Субару и Рено да отиде първо да се прегледа при чичо Доктор!
  • #16
    9 rate up comment 0 rate down comment
    ето какво се случва ( преди 8 години )
    с меганчето срещу Импреца STI на Ринга:https://***.youtube.com/watch?v=Osbot5X_HZQ
  • #15
    6 rate up comment 12 rate down comment
    Дърваруфен ( преди 8 години )
    Ех, колко дървета ще изгинат докато това на снимката се превърне в типичния сдялан с теслата продукт на дървару ...
  • #14
    17 rate up comment 2 rate down comment
    до Батко ( преди 8 години )
    и къде точно в Европа уважават рено!? та винаги е на последните места по качество и надежност във всички автомобилни издания, навсякъде по света!а да сравняваш рено със Субару и то с WRX серията, меко казано говори за тотална обърквация в понятието що е то автомобил!!
  • #13
    15 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Някой хора, никак не ги слуша главата. Да сравняват Рендетата със Субару. Магаре и Космос...
  • #12
    18 rate up comment 3 rate down comment
    до френските фенчета ( преди 8 години )
    на сцената се появява WRX STi и RSчето отива някъде в огледалата... що се излагате?
  • #11
    16 rate up comment 3 rate down comment
    Аuto ( преди 8 години )
    Да, само където Реното е 265 к.с срещу 196 к.с на Субару!Следващия път дайте сравнение между излитащ изтребител и трабантче, че да могат селските пубери да се възторгват колко добър на старта бил изтребителя!