IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

6 дни до премиерата на Bugatti Chiron

Мощността на машината ще бъде 1500 к.с.

6 дни до премиерата на Bugatti Chiron

Серийният Bugatti Chiron ще бъде показан след по-малко от 6 дни, става ясно от официалната страница на производителя. На нея е поставен таймер, който отброява минутите до премиерата на суперспортния автомобил.
6 дни до премиерата на Bugatti Chiron
Наследникът на Veyron вече бе заснет на няколко пъти по време на тестове, като от кадрите стана ясно, че дизайнът му ще бъде вдъхновен от концепцията Vision Gran Turismo. Ще бъдат използвани също така редица познати от Veyron елементи, като дизайнът на модела ще бъде по-скоро еволюционен.

Очаква се, че Bugatti Chiron ще използва подобрена версия на мотора, който задвижва Veyron. Двигателят с 16 цилиндъра, 4 турбини и обем от 8,0 литра ще бъде настроен да генерира внушителните 1500 к.с. и 1500 Нм. Спекулира се, че една от новостите ще бъде електрическо турбо.

Ако всичко това се окаже реалност, новото Bugatti трябва да постига 100 км/час за само 2,2 секунди, развивайки максимални 467 км/час.

Твърди се също така, че ще бъдат произведени общо 500 бройки, като на година от конвейера ще слизат по точно 100 екземпляра.

В Bugatti вече са получили над 100 заявки за модела, въпреки че очакваната цена е 2 млн. евро. Дори по-скъпа ще бъде версията с открит покрив тип "Тарга", която ще се появи през 2018 г.

Премиерата на Bugatti Chiron ще се състои на 1 март в Женева. Очаквайте подробности.
 

Тагове: bugatti chiron
0 от 500
  • #7
    20 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Еталон за какво? За глупав автомобил ли? Тежък грозен и по-зле в завоите от американски автомобил от 70-те?Верно еталон за глупост е този автомобил.
  • #6
    16 rate up comment 6 rate down comment
    хепи ( преди 8 години )
    дошо, каскен и още там както обича да се нарича (шизофрения с една дума) понеже не би могъл да си позволи само едната гума без джантата на това тържество на инженерната мисъл - може само да злобеее докато си бута под дъжда колелото с една квадратна капла !мъка нечовешка е за него това
  • #5
    16 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    недостижим еталон е точно това Бугати за всички други, а именно нещо с което всички искат да се мерят и равняват, но никога няма да го постигнат,
  • #4
    17 rate up comment 19 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    "недостижим еталон за всички !"Ха-ха, ВАГи, ама какъв си титан на мисълта само.. Еталон е синоним на мерна единица. Недостижим еталон е все едно разстояние да се мери в големина на галактика и човек да е висок 5.8*10^-23 галактики... Страшно практично, а?Колкото до *** с марка Бугати - явно на ВАГ им се губят нови няколко милиарда които и без това нямат покрай дизелгейт, но човешката глупост е като вселената - безгранична, а мениджърита на ВАГ постоянно си подобряват рекорда.
  • #3
    16 rate up comment 18 rate down comment
    :) ( преди 8 години )
    Koenigsegg пак ще им счупят рекордите. Bugatti няма дълго да властва.
  • #2
    27 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    След 6 дни, другите ще изостанат с 10 години.
  • #1
    19 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    да да върховен автомобил ще бъде, съмнение няма в никой, който разбира от автомобили!недостижим еталон за всички !