IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

6 дни до премиерата на Bugatti Chiron

Мощността на машината ще бъде 1500 к.с.

6 дни до премиерата на Bugatti Chiron

Серийният Bugatti Chiron ще бъде показан след по-малко от 6 дни, става ясно от официалната страница на производителя. На нея е поставен таймер, който отброява минутите до премиерата на суперспортния автомобил.
6 дни до премиерата на Bugatti Chiron
Наследникът на Veyron вече бе заснет на няколко пъти по време на тестове, като от кадрите стана ясно, че дизайнът му ще бъде вдъхновен от концепцията Vision Gran Turismo. Ще бъдат използвани също така редица познати от Veyron елементи, като дизайнът на модела ще бъде по-скоро еволюционен.

Очаква се, че Bugatti Chiron ще използва подобрена версия на мотора, който задвижва Veyron. Двигателят с 16 цилиндъра, 4 турбини и обем от 8,0 литра ще бъде настроен да генерира внушителните 1500 к.с. и 1500 Нм. Спекулира се, че една от новостите ще бъде електрическо турбо.

Ако всичко това се окаже реалност, новото Bugatti трябва да постига 100 км/час за само 2,2 секунди, развивайки максимални 467 км/час.

Твърди се също така, че ще бъдат произведени общо 500 бройки, като на година от конвейера ще слизат по точно 100 екземпляра.

В Bugatti вече са получили над 100 заявки за модела, въпреки че очакваната цена е 2 млн. евро. Дори по-скъпа ще бъде версията с открит покрив тип "Тарга", която ще се появи през 2018 г.

Премиерата на Bugatti Chiron ще се състои на 1 март в Женева. Очаквайте подробности.
 

Тагове: bugatti chiron
0 от 500
  • #17
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Айде още 10 години отчаяни напъни на знайни и незнайни производители...
  • #16
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    жалки, бедни, завистливи хейтъри !
  • #15
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Това с брояча до премиерата са го копирали от премиерата на Дачия Сандеро.
  • #14
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Тез yбитаци кво са обявили колко дни има до премиерата на това недоразумение все едно хората го чакат с нетърпение и са се наредили на опашки пред шоурума и се бият кой да го вземе първи. Хаиде сутринта пуснете новина, че остават 5 дни до премиерата, утре 4 дни и т.н. Трябва да си заработите паричките все пак.Чудно ми е само как до сега не са се сетили един Вейрон ТДИ да пуснат. Ще избият рибата. А ако е комби направо няма да има стигане. Турбо селяните ще го вземат, като топъл хляб.
  • #13
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Хипопотам.. грозен .. скъп .. за шматки ..
  • #12
    6 rate up comment 0 rate down comment
    vel_co ( преди 8 години )
    Наистина е безмислена колата, но така е с всички неща, които претендират за изключителност и превъзходство над всичко. След още едно поколение вече ще могат да вдигат 500! Кой може да използва такива показатели? Имам обаче идея: максималната мощност да се активира само на писта, само в напълно автономен режим, само със закопчан шестточков колан. Т.е. колата да вози сама пътниците си на ръба на възможностите си. Усещането ще е изключително, като обиколка в квалификация на F1.
  • #11
    7 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    "нещо с което всички искат да се мерят и равняват, но никога няма да го постигнат,"Кой по-точно иска да се равнява с подобно недоразумение? От сериозните автомобилни концерни не се сещам за нито един. Само някви гаражни марки като Кьонигсег и Хенеси. Страшна конглокенция, няма що.
  • #10
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    И тоя шлеп ще го продават 10 г. и няма да могат да го продадат. Малко са балъците, които ще си вземат недозавиващ хипопотам на такава цена. Ще трябва големи промоции да му измислят, за да излъжат някой будала или арабски шейх, който ще го вземе, за да стои в гаража му и да се хвали пред гостите, какво има. По-безмислена кола, ако мога така да е нарека, едва ли някой е измислял. Производителите на вурстове, обаче успяха да измислят.
  • #9
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Пор Сикишар ( преди 8 години )
    Айдееее , батко другата седмица във Филибето , ще го пържи от Галакси-то до Хибрид . Ако нещо скапе , долу на ВСИ-то има гумаджийница . " Лош съм аз , а *** си ти , разбери ме и отзад го..."
  • #8
    18 rate up comment 11 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 8 години )
    Когато Бугати застане до творението на една мъничка и независима фирма - Кьонигсег, за да си премерят възможностите, тогава ще говорим пак. Засега на силуети и гадания за технически параметри не бих взел отношение. А и Регера съществува, така че Бугати би следвало да подобрява нейните постижения, не обратното. :)