IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Журналист от в. „Марица” спечели финала на Dunlop Karting Cup в Пловдив

Божидар Тодоров от в. „Марица” спечели първото място във финалната, трета серия на Dunlop Karting Cup 2007 в Пловдив.

Журналист от в. „Марица” спечели финала на Dunlop Karting Cup в Пловдив
Той заслужено получи голямата награда на турнира за журналисти – комплект автомобилни гуми Dunlop. На второ и трето място се класираха съответно Илиян Димитров и Николай Димитров от Студио «Варийски».

В отборното класиране победител стана тимът на телевизия Евроком България, последван от отборите на студио “Варийски” и списание Off-Road.

Победителите в индивидуалното и отборното класиране получиха награди от Dunlop и бензиностанции ЕКО.

„Dunlop винаги се старае да увеличи максимално удоволствието от шофирането. Радвам се, че състезанието по картинг за журналисти и фенове Dunlop Karting Cup е вече традиция и всяка година приятелите на моторните спортове в България стават все повече. Пловдивските журналисти се състезаваха отлично и заслужено спечелиха приза в оспорваното
състезание.”, заяви Деян Тодоров, бранд мениджър на Dunlop.

Серииите на тазгодишния картинг турнир за журналисти, организиран от Dunlop, са част от кампанията за разумно шофиране на бензиностанции ЕКО „Обади се, като стигнеш!”. Участниците във всички серии в София, Варна и Пловдив оставиха своите лични призиви за отговорно поведение на пътя. Така те по нестандартен начин отправиха най-дългото послание за разумно
шофиране. Стотици балони отлетяха, отнасяйки апела на всеки един от участниците. 



Бензиностанции ЕКО осигуряват специални награди за феърплей за индивидуално и отборно представяне. За да грабнат призовете в тази категория, състезателите трябва да демонстрират коректно и отговорно поведение по време на цялото си представяне на пистата. Специалната награда за „Феър плей” бе връчена на Юлиян Стефанов от радио KATRA FM, който бе определен за най-внимателен и съвестен състезател, а отборната награда заслужено отиде при екипа на в. „Марица”.

Във финалната серия на Dunlop Karting Cup 2007 в Пловдив премериха сили над 60 състезателя, а за доброто им настроение се погрижи Malibu с леки коктейли на основата на познатия карибски ром, поднасяни от екзотично облечени момичета, които подаряваха на състезателите ветрила и усмивки. Всеки от участниците в Dunlop Karting Cup 2007 в Пловдив получи подарък от Refan, а тези, които стигнаха до финала, но не им достигна малко за класиране в челната тройка си тръгнаха с подарък слънчеви очила Prego.

Сред медийните партньори на събитието са телевизия Европа, радио Katra FM, списанията Motor show, HiComm, Hi-Fi, и GamePlay, вестниците “Марица”, “Монитор” и Bulgaria Pulse, както и сайтовете www.speed-press.com, www.dnes.bg, www.gol.bg и www.automedia.bg.

Годишните картинг състезания на Dunlop се организират от рекламна агенция Media Team.
0 от 500