IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Farbio започва производството на супер колата GTS

Британският производител на спортни автомобили Farbio официално съобщи, че започва производството на своя суперавтомобил GTS.

Farbio започва производството на супер колата GTS
За този модел на Farbio вече има дълъг списък от чакащи да го закупят клиенти, главно от САЩ, Великобритания и скандинавските страни, но също така и от Тайланд, Сингапур и др. 


Автомобилът има изцяло произведена от карбон каросерия. Двигателят ще се предлага като атмосферен и като турбо вариант. Личното тегло на GTS е само 1066 кг. при турбодвигател и 1048 ако не е турбо. 

Двигателят е разположен към средата на шасито и има мощност 262 к.с., като от 0 до 100 км/час ускорява за 4.8 секунди. Мощността на версията с турбодвигател е 384 к.с., а ускорението при нея от 0 до 100 км/час е за 3.9 секунди. 

Спирачната система е дело на AP Racing с перфорирани спирачни дискове с размер 350mm отпред и 328mm отзад. Окачването е напълно регулируемо с пружини Eibach. Джантите са 18 цолови. В интериора прави впечатление големият LCD екран за сателитната навигационна система, качествената аудиосистема и климатичната система.
0 от 500