IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новата Kia Cadenza

Дизайнът на седана е вдъхновен от европейските модели

Първи снимки на новата Kia Cadenza

Kia публикува първи официални снимки на новото поколение на седана Cadenza. Моделът е получил светодиодни главни фарове, както и оборудвани с LED елементи задни стопове.
Първи снимки на новата Kia Cadenza
Засега от корейския производител крият всякаква техническа информация за автомобила, който не се предлага на пазарите в Европа. Въпреки това от Kia твърдят, че дизайнът на машината е вдъхновен от седаните, продавани именно в държавите от Стария континент. В САЩ седанът е достъпен с 3,3-литров V6, развиващ 293 к.с. и 345 Нм, като той е съчетан с 6-степенна автоматична скоростна кутия.
Първи снимки на новата Kia Cadenza
Скици на интериора на бъдещата Cadenza бяха показани в средата на ноември, като от тях става ясно, че моделът ще претърпи изменения не само във външния си вид, но и в интериора.

Очаква се цените на новата генерация на седана да се запазят, като в Щатите версията с най-ниско ниво на оборудване е оценена на 34 900 долара.

Снимки: Kia
 

Тагове: kia cadenza
0 от 500