IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Звукът на новата Alfa

2,9-литровият V6 мотор с 510 к.с. направи видео дебют

Звукът на новата Alfa

Alfa Romeo явно ще представя своя първи изцяло нов модел на порции. След първите снимки и информация италианският производител представи и първото видео на спортния седан Giulia. То разкрива звука на новия 2,9-литров V6 двигател с двойно турбо и мощност от 510 к.с.

Въпросният агрегат е разработен от Ferrari и е предназначен за върховата версия на Giulia - Quadrifoglio Verde (QV). Тя ще бъде разкрита официално на предстоящото в средата на септември изложение във Франкфурт, където ще видим и останалите модификации на седана.

Създаденият като конкурент на BMW M3, Mercedes C63 AMG и Audi RS4 спортен седан разполага със задвижване към задните колела, но срещу доплащане ще бъде налична и система AWD. Автомобилът разчита на материали като алуминий и карбон, благодарение на които общата му маса не превишава 1500 кг, разпределени по равно между предния и задния мост.

Ето и въпросното първо видео на модела
 

0 от 500
  • #48
    7 rate up comment 3 rate down comment
    ??? ( преди 8 години )
    През изминалата неделя БМВ спечелиха 24 часа на СПА а най-добре класиралия се ГТР беше на 32 обиколки назад,та не те разбирам защо мислиш че ГТР е по-бърз от бмв на писта???
  • #47
    5 rate up comment 4 rate down comment
    ;) ( преди 8 години )
    Откакто е създадено М разделението всяка М3 става икона във моторспорта точно със спечелването на подобни състезания по всички писти на света.Всеки следващ модел е създаден от предишния доказал се шампион които е натграден от доказали се инжинери в тази област.Това продължава и до днес-можеш да се поинтересуваш какво представлява М4 и след това ако не те е срам пак сравняваи с ЛФА и ГТР??Нищо лично но стига играеш на игричките и погледаи малко реалността ;)
  • #46
    5 rate up comment 3 rate down comment
    мръл.о ( преди 8 години )
    Във същата тази неделя БМВ спечелиха и във Хамериканските Ле Ман серии където ГТР дори и не участва сигурно щот е мноо бърз знам ли??Колата е BMW Z4 GT3 която е изградена върху серийния автомобил и е обявена за най-сполучливия състезателен автомобил и в момента вече е изложена във музея на БМВ.Цената и е околу 350 000 евра.Та разкажи за времената на Лексуса и ГТР ???
  • #45
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Enzo ( преди 8 години )
    Не,не!!!Т`ва е просто нек`ъв инфантилен спор тука на хора по на петнайсет години,които вероятно и да карат не могат.Кое било по-бързо,кое било по-бавно.Страховити тъпотии!Ще поживеете,ще покарате различни коли и вероятно някой ден ще разберете,макар никак да не е задължително,какви коли да карате.Сега засега,заемайте позиции пред конзолите и си внушавайте,че имате представа от автомобили.На всезнайкото с моделите на Алфа долу-ставаше въпрос за последните 5 години.Отговорът е: НЯМАТ нито един!!!
  • #44
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Хахаха БМВ М бил по бърз от ЛЛФ или ГТР. Ей, това немските фенчета наистина сте големи хралупи. По-големи дори от това, което съм си мислел. Най-тъпите и ограничени без собствено мнение, а вземащи мнението на пропагандата за свое. Нямате дори мозък да вземете времената на моделите и да ги сравните. Може би си мислите, че колкото са повече секундите при ускорение, толкова е по-бърза колата! Не се учудвам, ако е така. Способни сте на всякаква простотия.Глупаците подържат немското автомобилостроене
  • #43
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Алфата е яка спор няма,не е некоя Германска леика с претенции за времената и бързината на GTR или LFA,а със възможностите *** Шкода или Дачия Сандеро.
  • #42
    7 rate up comment 3 rate down comment
    RRE S3 ( преди 8 години )
    Az kato pogledna vremenata na GERMANSKATA PISTA Nurburgring ne vijdam i edno bmwence dori blizo ZAD velikia Lexus LFA ili zviara Nissan GTR. O6te po0-lo6o za bednite golfadjii fenove na germanskite taburetki ednodnevki e,4e ot cialata germanska avto-industria niama nito edna kola po-byrza ot velikite iaponski sportisti. Edinstvenata e varela s nad 800 konia bez kori na vratite ,bez klimatik i audio sistema demek gavra na porshcence, a kyde e 911 - bavna tro6ka skodka muhahahahahahaha
  • #41
    3 rate up comment 10 rate down comment
    ДА МУ ИДЕШ ... ( преди 8 години )
    Вместо да искаш да ти го дам...Я вземи ти си потърси некои лексус или некои гтр със поне половината не всички спечелени състезания,BMW M5 е подобен по характеристика дори п0-голям 4 врати срещу две за твоя гтр но е по бърз от гтр,и което и BMW MPOWER да вземеш ще по-бързо и от двете ти велики японски коли.Я ти кажи къде кога как твоите лфа и гтр са победили некое bmv mpower???
  • #40
    7 rate up comment 5 rate down comment
    до: ВАГона ( преди 8 години )
    ***, кой Lexus LFA прави 0-100 км/ч за 4 сек. Да не е някой, който е с дръпната ръчна? Хайде, като си казал за БМВ, кажи коя трошка от тази марка се доближава до Lexus LFA? Поне малко да се доближи. Ааа, цената викаш ти била висока. Ами и БМВ да направят бе. Нали са луксозна марка и уж се водят за спортисти. Нито едното са, нито другото. Като Lexus LFA ти е скъп дай с ГТР да сравняваме тогава! Кажи БМВ, което да се доближава до Годзила по някой показател? Има дори по-скъпи баварци. Кажи!
  • #39
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Нали?? ( преди 8 години )
    Алфата е яка спор няма,не е некоя Японска леика с претенции за Медалите на Mpower,а със възможностите *** Шкода.