IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Звукът на новата Alfa

2,9-литровият V6 мотор с 510 к.с. направи видео дебют

Звукът на новата Alfa

Alfa Romeo явно ще представя своя първи изцяло нов модел на порции. След първите снимки и информация италианският производител представи и първото видео на спортния седан Giulia. То разкрива звука на новия 2,9-литров V6 двигател с двойно турбо и мощност от 510 к.с.

Въпросният агрегат е разработен от Ferrari и е предназначен за върховата версия на Giulia - Quadrifoglio Verde (QV). Тя ще бъде разкрита официално на предстоящото в средата на септември изложение във Франкфурт, където ще видим и останалите модификации на седана.

Създаденият като конкурент на BMW M3, Mercedes C63 AMG и Audi RS4 спортен седан разполага със задвижване към задните колела, но срещу доплащане ще бъде налична и система AWD. Автомобилът разчита на материали като алуминий и карбон, благодарение на които общата му маса не превишава 1500 кг, разпределени по равно между предния и задния мост.

Ето и въпросното първо видео на модела
 

0 от 500
  • #8
    6 rate up comment 27 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Абе немското си е немско! Това просто е поредния опит за КОПИРАНЕ на немските машини.Също както и Лексус се опитва да копира със F модификациите. Само че има още мноооого хляб да изядат докато произведат нещо дори доближаващо се до М5, M6, E64AMG, S63 AMG RS4, RS6 или Панамера Турбо.
  • #7
    2 rate up comment 14 rate down comment
    2втек ( преди 8 години )
    Хубав звук, моя ВФР звучи по същия начин.
  • #6
    0 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    xaaxxaxa na burzi oboroti - mnogo burza beeee
  • #5
    27 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    германчетата усещат как прибараха меча и сега ***.
  • #4
    8 rate up comment 23 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Мдаа, и аз съм скептично настроен, точно заради големия рекламен шум, който вдигат около тази кола. Нека я подложат на тест, очи в очи с М-ките, S-ките и AMG-тата, пък тогава да надуват балони. С този модел Алфа гонят да настигнат точно техните показатели. И само за информация - всички те имат по-леки от 1800 кг. автомобили, които въпреки това не са се отказали от лукса вътре и от идеята, че преди всичко автомобила се ползва в ежедневието, а не по пистите.
  • #3
    4 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    не може ли клипчето да се пусне на по високи обороти ???
  • #2
    18 rate up comment 33 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Вземайки предвид предходните спортни коли на Алфа, това нещо ще е в сервиза на втория ден а след 10000км. ще е за основен ремонт. А и да не пропусна, без значение конете, със сигурност тази Алфа ще е с по-малка динамика и по голям разход на гориво от конкУрентите които се е насочила да конкУрира. А и последно. Също така със сигурност ще е далеч от продажбите им.
  • #1
    33 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Взимайки предвид общия резултат от показателите - мощност, материали, технологии и тегло, тази машинка е доста по-добра от М-ките, S-ките и AMG-тата. Ония нямат модел под 1800 кг, дори само това е достатъчно.