IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus представи обновения IS

Моделът вече предлага двигател с турбо

Lexus представи обновения IS

Lexus представи обновения си модел IS, който е оборудван с нов двигател за най-достъпната версия. Освен това вече се предлага и нова модификация със задвижване на четирите колела.
Lexus представи обновения IS
На външен вид Lexus IS от моделна година 2016 почти не се отличава от предшественика, тъй като в компанията са заложили на техническите промени.

Досега най-слабата модификация разчиташе на атмосферен 2,5-литров бензинов мотор с 208 к.с., но вече неговото място е заето от 2,0-литров турбо двигател с 241 к.с. Това води и до промяна на името на версията – от IS 250 на IS 200t.
Lexus представи обновения IS
В гамата на модела е включена и модификация IS300 AWD, под чийто капак е поставен V6 мотор с обем 3,5 литра и мощност 255 к.с. Той работи с 6-степенна автоматична скоростна кутия. По-мощен вариант на този двигател – с 306 к.с., е достъпен за версиите IS350 и IS350 AWD, като при тях той се съчетава с 8-степенен автомат.
Lexus представи обновения IS
Освен двата мотора Lexus IS е получил и опционалния пакет Premium Plus,, който включва регулируем на височина и в дълбочина волан, чистачки с датчици за дъжд и системата Lexus Enform Service Connect, която предлага различна информация за автомобила на смартфона на собственика.
Lexus представи обновения IS
За всички модификации на седана е достъпен и спортният пакет F Sport, който включва агресивни елементи по каросерията, уникални 18-цолови джанти от лека сплав, както и пренастроено окачване.

Снимки: Lexus

Тагове: lexus is
0 от 500
  • #15
    17 rate up comment 18 rate down comment
    уфф ( преди 8 години )
    Единствената причина някой да си купи този Лексус и да го нарече премиум е да си блъска пластмасовия интериор в главата. Пластмасата си личи дори и на снимките. Абе, вие българите не сте ли се качвали на премиум коли? Само в България възхваляват Тоьота и псуват БМВ и Мерцедес. Странна работа.
  • #14
    9 rate up comment 10 rate down comment
    До Инфинити ( преди 8 години )
    Часовника в Мерцедес сигурно е с японски механизъм. ХАХАХААко не е значи е с китайски.
  • #13
    15 rate up comment 12 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    Премиум автомобилите се произвеждат в Гемания. И децата го знаят.Интересно кои ли са те след като швабите вече правят колите си в Китай и Словакия.
  • #12
    17 rate up comment 7 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    Гледам, че за волана се разправяте.Това го има и IS 0т 2006г.Гасиш колата и волана се повдига и прибира навътре за да направи излизането по-лесно.Като натиснеш старт бутона и волана сам ти ,,идва в ръцете".СОЦваген Патас ще има тази екстра след 10 години.
  • #11
    12 rate up comment 17 rate down comment
    :) ( преди 8 години )
    На мен ми допада повече от немските и английските конглокенти. Определено хваща окото повече от тях.
  • #10
    19 rate up comment 9 rate down comment
    Инфинити ( преди 8 години )
    Някой от разбирачите тук се подиграваха на МБ, че часовника бил със стрелки! Тук да се подиграваме ли или защото е японска..не?!?!?Копират всичко от немските автомобили, вие ги "хейтвате" немските автомобили..ирония!
  • #9
    14 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Немски премиум и то дизел, нали ВАГи! Както би предпочел шкембе чорба в селска кръчна с надута чалга пред изискан ресторант с деликатеси и класическа музика. Знаем те и може да не ни напомняш за себе си!
  • #8
    13 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Шишарков или за по-кратко ВАГ-фена няма Пасат. Разкриха го предната седмица, когато щеше да снима колата, книжката на колата и др. работи. Лъжата му излезе наяве, когато се разбра, че самият той не знае какво количество масло има в двигателя на колата му, като преди това се хвалеше, че го бил сменял. Пълен виртуален *** - *** е този ***. Има ли статия за японски автомобил и той е най-активния. А уж не харесвал японките, но явно тайно ги харесва, щпм толкова навътре са му влезли!
  • #7
    20 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Шишарков, това означава че волана и шофьорската седалка се преместват автоматично след стартиране - за по-удобно сядане и ставане. И твоя Пасат сигурно е така.
  • #6
    15 rate up comment 2 rate down comment
    Христо ( преди 8 години )
    Много си *** бе киртак