IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus представи обновения IS

Моделът вече предлага двигател с турбо

Lexus представи обновения IS

Lexus представи обновения си модел IS, който е оборудван с нов двигател за най-достъпната версия. Освен това вече се предлага и нова модификация със задвижване на четирите колела.
Lexus представи обновения IS
На външен вид Lexus IS от моделна година 2016 почти не се отличава от предшественика, тъй като в компанията са заложили на техническите промени.

Досега най-слабата модификация разчиташе на атмосферен 2,5-литров бензинов мотор с 208 к.с., но вече неговото място е заето от 2,0-литров турбо двигател с 241 к.с. Това води и до промяна на името на версията – от IS 250 на IS 200t.
Lexus представи обновения IS
В гамата на модела е включена и модификация IS300 AWD, под чийто капак е поставен V6 мотор с обем 3,5 литра и мощност 255 к.с. Той работи с 6-степенна автоматична скоростна кутия. По-мощен вариант на този двигател – с 306 к.с., е достъпен за версиите IS350 и IS350 AWD, като при тях той се съчетава с 8-степенен автомат.
Lexus представи обновения IS
Освен двата мотора Lexus IS е получил и опционалния пакет Premium Plus,, който включва регулируем на височина и в дълбочина волан, чистачки с датчици за дъжд и системата Lexus Enform Service Connect, която предлага различна информация за автомобила на смартфона на собственика.
Lexus представи обновения IS
За всички модификации на седана е достъпен и спортният пакет F Sport, който включва агресивни елементи по каросерията, уникални 18-цолови джанти от лека сплав, както и пренастроено окачване.

Снимки: Lexus

Тагове: lexus is
0 от 500
  • #25
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Малееей - интериор като на камион и всяко копче с различен стил.Екстериора е още по трагичен. Единствено отстрани погледнато предната част (след B колоната) изглежда прилично.В задната част с този висок калник гумите изглеждат несъразмерно малки... въобще цялата е сбъркана...
  • #24
    6 rate up comment 9 rate down comment
    Йошко ( преди 8 години )
    Идеален си е лекса, неслучайно форумните вагонетки вият на умряло.Недостижим е хибрида с плавно линейно ускорение като на реактивен самолет. За разлика от немските "високотехнологични" дизели които тракат, тропат и подскачат при смяна на предавките или когато им се гасят двигателите на светофара.
  • #23
    12 rate up comment 7 rate down comment
    Лелееее ( преди 8 години )
    И тази пръчка ако е на цената на BMW 328 трябва да си пълен ***.Л за да си закупиш тази грозотия,дори не искам да намесвам динамичните характеристики и т.н.
  • #22
    14 rate up comment 8 rate down comment
    Тцтцтц без думи.... ( преди 8 години )
    Екстериора не се забелязва когато погледнеш този меко казано отвратителен,пластмасов крив интериор,копирали омешали и директно са се оср.ли.Това е премиум като Дачия...
  • #21
    12 rate up comment 11 rate down comment
    doc ( преди 8 години )
    Тук някакви мизерници остроумничат на тема: лисицата и гроздето.Пробвал съм тест драйв на IS 300 ,както и на NX !Особенно NX е като самолет,какъвто никога няма да имате,поради това,че сте УО-умствено ограничени и най-вече ,че сте финансово инсуфициентни!
  • #20
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Това е за случай в който имаш пари за наточена корола или джета пък искаш бмв тройка. Народа го е казал като ще е гарга да е рошава. Или тройка или корола. Няма среден вариант.
  • #19
    9 rate up comment 15 rate down comment
    Рудолф ( преди 8 години )
    Поредният напън на жълтите диваци. Жалък автомобил. Тази каруца е на нивото на Джета.
  • #18
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Инфинити ( преди 8 години )
    "..Часовника в Мерцедес сигурно е с японски механизъм. ХАХАХА Ако не е значи е с китайски. ..""IWC Schaffhausen" са часовниците!
  • #17
    7 rate up comment 8 rate down comment
    bobby2014 ( преди 8 години )
    "Шишарков, това означава че волана и шофьорската седалка се преместват автоматично след стартиране - за по-удобно сядане и ставане. И твоя Пасат сигурно е така."Ми на мен лично това не ми трябва. Не съм дебел, като американец, влизам си нормално. Личи си закъде е правен този кош. "Разкриха го предната седмица, когато щеше да снима колата..."Колата ми е снимана и е в потребителските тестове. Какво повече от това. За разлика от лъжльото който чул, че сменяват масло за 450 лв в Порше
  • #16
    13 rate up comment 16 rate down comment
    yaroslav_stanchev ( преди 8 години )
    Абе убава е колата.Я какви големи стъргалки има вместо прагове.Като излезе краваря от фермата,да си остърже ос....те ботуши,за да не цапа колата.Точно като за американци са я направили,хахахахахахахаха.Премиум,какъв премиум сънуват тия???Да погледнат един Мерцедес,БМВ,Ягуар да видят какво е премиум.Не тоя пластмасов кош.