IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновеният VW Sharan харчи по-малко

Миниванът ще се предлага с 5, 6 или 7 места

Обновеният VW Sharan харчи по-малко

Volkswagen обяви старт на продажбите на обновения Sharan, който освен, че предлага обновен и по-съвременен външен вид, харчи по-малко гориво от досега.
Обновеният VW Sharan харчи по-малко
Промените на дизайна на автомобила, който се води моделна година 2016, са засегнали най-вече предната част, където са се появили различни решетка и фарове. Задните светлини са със светодиоди, нови и са джантите. Освен тома миниванът вече ще се предлага с 5, 6 или 7 места, както и с допълнителни цветове за екстериора.
Обновеният VW Sharan харчи по-малко
Напълно обновена е мултимедйната система на модела. В базовата версия на Sharan е включен 5-инчов дисплей с тъч-скрийн, като в нивата с по-високо оборудване той е заменен от 6,5-инчов. Миниванът е получил системите App-Connect и Guide & Inform. Първата дава възможност за синхронизиране на мултимедията със смартфон, ползващ ОС Android или iOS. А втората отговаря за трафика, намирането на свободни места за паркиране, както и на бензиностанции, предлагащи най-евтино гориво.
Обновеният VW Sharan харчи по-малко
Всички двигатели на минивана вече отговарят на стандарта Euro-6, като това е подобрило тяхната икономичност. Двата 4-цилиндрови бензинови мотора предлагат мощност от 150 и 220 к.с., като по-слабият харчи 6,4 л/100 км. Дизелите са три - 115, 150 и 184 к.с., като при първите два разходът е 5 л/100 км.
Обновеният VW Sharan харчи по-малко
Собствениците на обновения VW Sharan получават още в базовата версия системата за екстремно спиране Automatic Post-Collision Braking System. Като опция се предлага система за мониторинг на трафика, която предупреждава водача за опасност и при нужда може дори да спре автомобила. За първи път моделът е достъпен и с адаптивен круз-контрол. Предлага се и система за помощ при потегляне по наклон.
Обновеният VW Sharan харчи по-малко
Снимки: Volkswagen

Тагове: volkswagen sharan
0 от 500
  • #6
    29 rate up comment 10 rate down comment
    VW ( преди 9 години )
    Голем Голф - Шаран;Малкио Голф - Поло;Микро Голф - Ъп;Среден Голф - е тук вече ме затрудниха - Туран или Тигуан;Грамаден Голф - Туарег;Скъпио Голф - Алуди;Издръжлив Голф - нема такова животно!
  • #5
    12 rate up comment 7 rate down comment
    speedart ( преди 9 години )
    Вие "у" провинцията такива коли карате...за да нямате стружки у маслото първо погледнете километражчето , да е под 15000 хил. и няма да имата проблеми...но гледам изпитвате голям кеф да обарвате оголени части на Фолксваген...така е Фолксвагена е машината
  • #4
    16 rate up comment 10 rate down comment
    Сервизния ( преди 9 години )
    НЕееее искам да усетя всяка част от автомобилите на VW. Маслото им е уникално след работа в техните двигатели и мазането на турбините - черничко като катран пълно с прекрасни елементчета и стружки от немска стомана, алуминии и какво ли още не. Прекрасно е като го видя как тече в леген и как ще налея чисто ново скъпичко масалце и ще сложа 2 турбички от по 5 литра в багажника човека да си има да си долива до другата смяна.. Ах обичам VW.
  • #3
    19 rate up comment 11 rate down comment
    Сервизния ( преди 9 години )
    Пуснах съобщения на всички колеги да увеличат капацитета в сервизите, че да отговорим на потребителския интерес!Хайде колеги наздраве, че пак много работа ( и парички разбира се) ни чакат. Назраве за компанията майка, хранеща ни дълги години и продължаваща да го прави!
  • #2
    21 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ох DSG-то ох Кеф, селския гоуф - голям ***. Давайте купувайте бързо, че изплащам апартамент и ми трябват постъпления, чакам ви в сервизчето. Ох 1.4 tsi ох кеф, гадна верига - голям кеф. Ох буталца ох кеф, голяма сметка - страшен кеф!Радост за всички колеги, вечна любов към нашата марка, която ни дава хляб за дълго време напред!
  • #1
    22 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Фолксваген пак са излезли на лов за шарани. Наслука!