IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen с ново лого

Демонстрира с по-съвременен шрифт

Volkswagen с ново лого

Германската автомобилна марка Volkswagen представи новото си лого. То е леко изменено, като основните разлики са в шрифта, с който е изписан слоганът на марката, съобщава CarAndDriver.
Volkswagen с ново лого
“Volkswagen Utopia” / "Volkswagen Text"

Въпросният нов шрифт е наречен "Volkswagen Text" и заменя досегашния, известен под името “Volkswagen Utopia”. Според информацията новият начин на изписване е по-съвременен, по-малко геометричен и притежава отличителен динамичен контраст. Той е вдъхновен от дизайна на новите модели Volkswagen.

Работата по промяната на логото е била поверена на външна агенция, наречена MetaDesign. Новият шрифт ще се използва както в колите на марката, така и в рекламните текстове и таблата в шоурумите. 
Volkswagen с ново лого
Старият фонт / Новият фонт

0 от 500
  • #23
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    И като стана въпрос за въздушни възглавници - 36 милиона ще получат чисто нови, безплатно. Като повечето от тях са с изтекъл 10 годишен експлоатационен срок. Нека им е зле.
  • #22
    13 rate up comment 4 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    Ярославчо, защо трябва да ти отговарям на въпросите? Като те интересува нещо - има гугъл, питай него. Колкото до 420 хиляди умиращи годишно в Европа, черно на бяло: The European Commission has estimated that NOx and soot emissions from diesel exhaust are causing 420,000 premature deaths in Europe per year!И моля администраторите да не трият коментара. Цитирането на точната фраза прави възможно откриването на оригиналния текст с гугъл.
  • #21
    15 rate up comment 3 rate down comment
    Пироман ( преди 8 години )
    Ханс, Рудолф, Ярослав са един и същи ***, който денонощно *** тук и очевидно има психичски проблеми. Дори понякога сам си води някакви диалози.
  • #20
    16 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ярославе, ти мисли за твоята нещастна ***, която най-вероятно няма еъбег изобщо...И в Европа досега няма регистриран случай на проблем с въздушната възглавница - говорим за коли от 2001 до 2007 г., които примерно Хонда сменя в момента. Обърни внимание, говорим за 15 годишни коли! За толкова време повечето собственици на Ауди са го платили двойно в следствие на безопасни дефекти: турбини, скоростни кутии и т.н. Ако изобщо могат да намерят двигателя сред морето от течащо моторно масло...
  • #19
    6 rate up comment 16 rate down comment
    Ханс ( преди 8 години )
    Карайте си "страхотните" Тойотки и Хонди, а чупливите немски автомобили ги оставете на нас!Какво въобще търсите в статия за Фолксваген, пишете си в статията за Макдоналдс и Тойота!
  • #18
    14 rate up comment 5 rate down comment
    Пироман ( преди 8 години )
    Абе японците може и да са ***, но ти очевидно ги превъзхождаш многократно в това отношение.
  • #17
    6 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Да, въздушните възглавници са нещо маловажно! Те ей така за красота се слагат :D :D :D Пък ако вземат да се отворят когато не трябва, живи и здрави, нали така!*** японци!
  • #16
    16 rate up comment 7 rate down comment
    Пироман ( преди 8 години )
    Ярославе, от две седмици не можеш да спиш заради тия японски въздушни възглавници, *** дръглив.
  • #15
    6 rate up comment 14 rate down comment
    yaroslav_stanchev ( преди 8 години )
    Швабен зи,чакам да отговориш на въпросите.Кога оризарите спечелиха 24 часово състезание,кога ще им хвръкне реактивния самодеД и кога най-после ще спрат да убиват хора с дефектните си еърбегове???
  • #14
    6 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    От какво умират 420 хиляди в Европа, форумни умнико?Големи фенове сте на турските Тойоти, но нещо не виждам Приуси, освен като таксита!Нали са много екологични, нали са много готини, защо не ги карате?!