IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen с ново лого

Демонстрира с по-съвременен шрифт

Volkswagen с ново лого

Германската автомобилна марка Volkswagen представи новото си лого. То е леко изменено, като основните разлики са в шрифта, с който е изписан слоганът на марката, съобщава CarAndDriver.
Volkswagen с ново лого
“Volkswagen Utopia” / "Volkswagen Text"

Въпросният нов шрифт е наречен "Volkswagen Text" и заменя досегашния, известен под името “Volkswagen Utopia”. Според информацията новият начин на изписване е по-съвременен, по-малко геометричен и притежава отличителен динамичен контраст. Той е вдъхновен от дизайна на новите модели Volkswagen.

Работата по промяната на логото е била поверена на външна агенция, наречена MetaDesign. Новият шрифт ще се използва както в колите на марката, така и в рекламните текстове и таблата в шоурумите. 
Volkswagen с ново лого
Старият фонт / Новият фонт

0 от 500
  • #3
    14 rate up comment 24 rate down comment
    Голф 6 ( преди 8 години )
    Долният ми коментар е в следствие на това, че карам Голф 6 от 3 години и съм много доволен! Нито продавам автомобили, нито някога съм продавал, това ми е първия Фолксваген, студент съм в техническа специалност!
  • #2
    20 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    до долния - абе като гледам как по цял ден висиш по сайтовете да зарибяваш народа, май нещо не ти ги купуват смрадливите ваг-ени, а?
  • #1
    15 rate up comment 33 rate down comment
    Голф 6 ( преди 8 години )
    Логото на Фолксваген е синоним на качество, надеждност и престиж! Das ***!