IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen с ново лого

Демонстрира с по-съвременен шрифт

Volkswagen с ново лого

Германската автомобилна марка Volkswagen представи новото си лого. То е леко изменено, като основните разлики са в шрифта, с който е изписан слоганът на марката, съобщава CarAndDriver.
Volkswagen с ново лого
“Volkswagen Utopia” / "Volkswagen Text"

Въпросният нов шрифт е наречен "Volkswagen Text" и заменя досегашния, известен под името “Volkswagen Utopia”. Според информацията новият начин на изписване е по-съвременен, по-малко геометричен и притежава отличителен динамичен контраст. Той е вдъхновен от дизайна на новите модели Volkswagen.

Работата по промяната на логото е била поверена на външна агенция, наречена MetaDesign. Новият шрифт ще се използва както в колите на марката, така и в рекламните текстове и таблата в шоурумите. 
Volkswagen с ново лого
Старият фонт / Новият фонт

0 от 500
  • #43
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    Ярославчо, *** ли си? Колко пъти да ти повтарям, ЛФА спечели SP-PRO класа на 24 часа на Нюрбургринг? А самолета на Хонда - наистина ли си мислиш че никога не летял преди да получи лиценз? Айде малко по-сериозно.
  • #42
    8 rate up comment 0 rate down comment
    фсб ( преди 8 години )
    голяма разлика не виждам....
  • #41
    6 rate up comment 3 rate down comment
    до Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    А ти какъв автомобил караш?Хайде, сподели на нас невежите?
  • #40
    3 rate up comment 7 rate down comment
    до мухаха ( преди 8 години )
    Смей се, нека от Фолксваген продават, от Хонда и Тойота да закриват модели, а ти се смей!
  • #39
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    "4 и 5 литровите барутници в САЩ, които се предпочитат от големи части от населението под формата на пикапи не отговарят на никакви норми!"Да бе, ама разбира се, щом форумната *** го твърди, как няма да е вярно!Ха-ха-ха!
  • #38
    8 rate up comment 2 rate down comment
    мухаха ( преди 8 години )
    Това е технологичният им напредък, смяна на шрифта на логото. Ще ме уморят от смях.
  • #37
    5 rate up comment 4 rate down comment
    до Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    Да не би да си разбрал, че баща ти е германец, та толкова мразиш всичко немско!Успокой се, Фолксваген ще ги има и много след теб!
  • #36
    2 rate up comment 6 rate down comment
    yaroslav_stanchev ( преди 8 години )
    "защо трябва да ти отговарям на въпросите?"Защото ти и Дошо твърдите,че японски коли са спечелили 24 на Нюрбургринг.Проверих,не е вярно,спечелили са 9-то и 14-то място.Казахте,че японците от Хонда вече произвеждат самолет.Проверих,не е вярно,самолета още е в процес на изпитания и лицензиране.Ще се произвежда след това.Кое е вярно???Което го пише в гугъл или което казваш ти.Ако гугъл е прав значи ти лъжеш.Чакам отговори.
  • #35
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    Но истинския проблем е смешния европейски тест койот се прави при нереално ниски натоварвания и това го прави лесен за покриване, но пък и води до огромни разминавания - средно 7 пъти с реалните емисии: ICCT study finds real-world NOx emissions from Euro 6 diesels ~7x higher than Euro 6 regulatory levels. Затова европейците ще въвеждат нов стандарт за тестване включващ големми натоварвания, но, разбира се европейските производители ще направят всичко възможно да го отложат.
  • #34
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Новите автомобили на глава от населението в Европа са в пъти повече, отколкото в САЩ!4 и 5 литровите барутници в САЩ, които се предпочитат от големи части от населението под формата на пикапи не отговарят на никакви норми!