fallback

Honda CR-V получи дизел със 160 к.с. Изпробвахме го

Моделът предлага и автоматична кутия с 9 степени

Тагове: honda cr-v
fallback
  • #36
    Анонимен ( преди 9 години )
    Опелите са с Исузу дизели.Това може да се провери. И в Корса, и в Астра 1.7 дизела е Исузу мотор.
  • #35
    до: inniskilling ( преди 9 години )
    1,5 и 1,7 дизелите на Исузу са чудесни двигатели. Изключително здрави, безпроблемни и икономични. Правят по 1/2 млн.км. без проблем. Много хора се бъркат с двигателите на Опел със същата кубатура. Исузу спира производството им и дава на Опел да си ги произвеждат. Тогава вече настъпва кошмара с качеството и надеждността. Но това не са на Исузу моторите. Хонда слага само Исузу дизел 1,7 и никога проблем не е имало с него.
  • #34
    Анонимен ( преди 9 години )
    Елементарен спамер и провокатор. Този дизел на Хонда е най-доброто и няма друг с тези показатели! Това е повече от ясно. Хонда не е Мерцедес,който купува дизелите от Дачия.
  • #33
    Анонимен ( преди 9 години )
    Кой дизел на Хонда и Фиат е еднакъв? Дай да ги видим тези дизели! Това, че повечето коментари под статията са твои и повтаряш една и съща лъжа, няма да е направи истина. Очакваме да чуем за еднаквите двигатели!
  • #32
    inniskilling ( преди 9 години )
    "Няма спорове. Опел, Хонда и Сузуки са с еднакви дизели, на Фиат". 12Г, къде го прочете, бе пич непоръбен:)? Последната Хонда с дизел от ISUZU-GM (1.7, отвратителен) е от 2002. В мрежата има цялата история на 1.6 i-DTEC, достатъчно е да знаеш малко английски. Не ми се дават линкове, защото е против правилата на сайта.
  • #31
    12G ( преди 9 години )
    Няма спорове. Опел, Хонда и Сузуки са с еднакви дизели, на Фиат. Няма лошо. Не всички могат да бъдат Големи и сами да си произвеждат двигателите. И аз съм съгласен, че няма драма в това.
  • #30
    inniskilling ( преди 9 години )
    Мисля, че 2014 Опел, Рено и Пежо извадиха 1.6 дизелови мотори равностойни или дори по-добри от този на Хонда. Ако някой има конкретни впечатления, нека сподели. В *** спорове не ми се участва: 1.6 i-DTEC е разработен от Хонда.
  • #29
    Анонимен ( преди 9 години )
    И какво като е на Фиат. Ти откри топлата вода. На японците дизелите никога не са им били силата. Добре, че купуват от най-добрите. Респект!
  • #28
    Анонимен ( преди 9 години )
    Това, че някой спами, че двигателя е на Фиат, означава, че не е истина. Хонда произвеждат дизели и нямат договор с GM . Само, че дизелите на американците са всъщност на Фиат и всъщност не са 1.6 Това е. Няма драма. БМВ пък ползва хибридна техника от Тойота,Мерцедес купува дизели от Дачия Какво толкова! Просто Япония дърпа здраво всички напред.
  • #27
    Анонимен ( преди 9 години )
    Всички съкращават разходите и купуват двигатели, Фолксваген,Опел,Мерцедес,БМВ,Ауди... За сега само Тойота,Хонда,Мазда,Субару и корейците се справят сами. Справят се и то добре.
fallback
Последни