fallback

Honda CR-V получи дизел със 160 к.с. Изпробвахме го

Моделът предлага и автоматична кутия с 9 степени

Тагове: honda cr-v
fallback
  • #26
    as ( преди 9 години )
    Всички съкращават разходите и купуват двигатели, Хонда, Тойота, Сузуки, Митсубиши,... За сега само Фолксваген и корейците се справят сами. Справят се и то добре.
  • #25
    Анонимен ( преди 9 години )
    Това, че някой спами, че двигателя не е на Фиат, не означава, че не е истина. Хонда спряха да произвеждат дизели и имат договорр с GM за доставка. Само, че дизелите на аммериканците са всъщност на Фиат. Това е. Няма драма. Сузуки също ползва такива двигатели. Тойота пък купува от БМВ. Какво толкова! Просто ЕВропа дърпа здраво всички напред.
  • #24
    Анонимен ( преди 9 години )
    Изобщо няма друг 1.6 дизел със 160 коня. Фолксваген постига 110 за пример. разликата е умопомрачаваща в полза на японския дизел!
  • #23
    inniskilling ( преди 9 години )
    Що за злонамерени тъпащини? Двигателят 1.6 i-DTEC е на ХОНДА и като съотношение разход/мощност/въртящ момент предлага много добър компромис, оценен от всички специализирани издания, включително Аутомедиа. Карам Сивик с този мотор в Европа, случвало ми се е да измина 2000 км за 2 дни, преминавайки 2 пъти Алпите. На дълъг път и при планински изкачвания моторът не се задъхва никога, дизелите са най-подходящи за подобни условия. Горял бил масло? Друг път.
  • #22
    Анонимен ( преди 9 години )
    Всичкия спам,че този дизел е на Фиат или Опел,което е един и същ двигател, но 2.0, идва от единствения фен ,който спами по цял ден под статии за японски коли,озлобен и без аргументи. Нека е ясно!
  • #21
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тоя дизел е чиста Хонда.Астра дизела е Фиат и е 2.0,а не 1.6. Това за теб единствен германски фен! Познавам те по тъпотията и *** спорове.
  • #20
    RRW ( преди 9 години )
    Свери си часовника. От 2014 Хонда има договор с GM за дизеловото ноу-хау. Това дизела на новата Астра. Пишеше за него, има същата мощност и върт. момент.
  • #19
    Анонимен ( преди 9 години )
    Много излишна пара изпуска някой. Няма нищо срамно, че ползват двигателя на Фиат. Той е доказан. Хонда работят с италианците.
  • #18
    Turborator ( преди 9 години )
    Добре бе тоя кюнец, как са решили ,че се вързва на целия дизайн? Прилича ми на драгиевата чешма, да не кажа казан за ракия. Малко въоръжение, да го бяха скрили поне.
  • #17
    Анонимен ( преди 9 години )
    Нормално е да злобеят срещу най добрите двигатели в света.*** е *** злобен и беден балкански тапир.
fallback
Последни