fallback

Honda CR-V получи дизел със 160 к.с. Изпробвахме го

Моделът предлага и автоматична кутия с 9 степени

Тагове: honda cr-v
fallback
  • #156
    Брухахаха ( преди 8 години )
    Кой *** е решил,че този двигател е на Fiat и защо? Божееее,и защо тази статия има 250 коментара,може ли малко да се замислите????
  • #155
    до:ярето под мен ( преди 8 години )
    сега, ако кажеш колко от коментарите са твои, цена няма да имаш. сядай и брой. бас държа, че са повече от половината. най-накрая влезе в профила си, за да изкажеш "компетентно" мнение уж, че не си бил ти. прекалено си елементарен, за да не стане ясно на всеки, че си фак-фена. (фак-ваг, все тая)
  • #154
    yaroslav_stanchev ( преди 8 години )
    Абе вие не сте добре.200 коментара само обиди,6 страници простотия?!?!?!Лудница.И то заради една кола.Макар и Хонда ама най-обикновена,средно статистическа джипка и то с нафтов мотор.Няма такава истерия никъде по света бе,*** дивотията,*** чудото.А спрете малко бе.
  • #153
    дежурен лекар ( преди 8 години )
    Трудно е да си фен на немските каруци и да си умен и с добро психично здраве. Ярък пример за това тук е ваг-фена. За него този форум е като санаториум. Колко добре му се отразява лечението е друг въпрос...
  • #152
    Анонимен ( преди 8 години )
    Не всички. За сега само този 1.6 дизел е от Фиат. Няма лошо. Фиат са в пъти по-квалитетни фирма от Хонда.
  • #151
    Анонимен ( преди 8 години )
    Айде поредния *** се изказа...*** смеха
  • #150
    Анонимен ( преди 8 години )
    Твърдението, че Хонда ползва двигател на Фиат може да бъде подкрепяно само от природно *** индивид, фен на германокитайските трошляци.А м/у другото предпочитам Фиат пред германокитайските бракми.Ремонтирайте си ги всеки месец щом по-ви кефи от това да карате ама не ни натрапвайте тези пародии на автомобили.Германците не могат да правят автомобили, китайците също!От съдружието им нищо не може да излезе.
  • #149
    Анонимен ( преди 8 години )
    SAAB & BMW
  • #148
    zoom-zoom ( преди 8 години )
    не бе, ще си купя китайска кошница с емблема на vw!!! а колко автомобилни компании от ЕУ имат и авио - отдели...щот хонда освен косачки имат и бизнес джетове...domo arigato!
  • #147
    Анонимен ( преди 8 години )
    Купи си тогава Loewe телевизор,ако не стигат парите, си продай дъртия японски кош. Вземи си японски телефон, ако още има такива, че Сони бяха най-скапаните възможни. Японски компютър, то няма такъв, асемблирани тайвански с японска марка отгоре. За сметка на това скъпи и нищо повече...японците са голяма сила...
fallback
Последни