IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda превърна Fabia в пикап

Моделът FUNstar е подготвен за фестивала във Вьортерзее

Skoda превърна Fabia в пикап

Уникална версия на компактния модел Fabia разработиха студенти от Техническото училище на Skoda. Машината представлява пикап, създаден специално за фестивала във Вьортерзее, Австрия.
Skoda превърна Fabia в пикап
Подобно на откритата версия на Citigo - CitiJet, подготвена за миналогодишното издание на фестивала, пикапът е създаден в един единствен екземпляр. Той е получил името FUNstar и използва основата на новото поколение Fabia.

Автомобилът е обзаведен с 18-инчови джанти и се задвижва от 1,2-литров TSI двигател, куплиран с трансмисия DSG. Първоначално проектът е бил замислен с 1,8-литров TSI мотор, но той се е оказал прекалено обемист за коша на Fabia.
Skoda превърна Fabia в пикап
При конструирането на Skoda FUNstar инженерите са премахнали задните врати, като са използвали по-масивна B-колонка. Самото товарно пространство е изработено от неръждаема стомана, а дизайнът прави впечатление с по-спортните брони, вентилирания преден капак и допълнителните елементи в искрящо зелено. Добавено е също така неоново осветление в същия цвят, както и светлини, прожектиращи логото на марката.

Интериорът е създаден в унисон, като предлага спортни седалки, волан с плоско дъно, елементи в зелен цвят, аудиосистема с мощност 1400 вата и др.
Skoda превърна Fabia в пикап

Тагове: skoda fabia skoda funstar
0 от 500