IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda представи продуктовата Fabia R5

Заместникът на Fabia Super 2000 развива 265 к.с.

Skoda представи продуктовата Fabia R5

Чешката компания Skoda представи продуктовата версия на рали колата Fabia R5, имаща хомологация от FIA.
Skoda представи продуктовата Fabia R5
Автомобилът бе показан като концепт миналата година на автосалона в Есен, а сега е готов да замени позната от световните ралита Fabia Super 2000.

Новият автомобил използва турбо двигател с обем 1,6 литра, чиято мощност достига 265 к.с. За разлика от серийната Fabia, която има предно предаване, рали автомобилът разполага със система за задвижване към четирите колела и със секвенциална трансмисия с 5 степени.
Skoda представи продуктовата Fabia R5
В съответствие с изискванията на FIA новата Fabia R5 има обща маса от 1230 кг, както и всички необходими системи и компоненти за сигурност.

Автомобилът е изпробван в продължение на над 10 000 километра, също в съответствие с изискванията на FIA, на всякакви настилки и в най-различни метрологични условия.
Skoda представи продуктовата Fabia R5
Снимки: Skoda

Още по темата:
Димитър Илиев и Skoda Fabia S2000

Тренировчица с Митко Илиев (Видео)

Тагове: skoda fabia skoda fabia r5
0 от 500
  • #2
    58 rate up comment 45 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Шкода си е шкода- евтиния фолксваген,което е още по-лоша реклама за тях. Грозни,евтини и с некачествени материали, и към това прибави и слаби мотори и картинката е пълна.Коли за бедняци.
  • #1
    55 rate up comment 29 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Много е добра. Шкодите дса яки автомобили! И качествени. Аз знам за една шкода, която е минала 90000 км без проблем. Само крушки, и продължава.