IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновената Toyota Auris

Моделът ще получи всъдеходна версия Auris Cross

Обновената Toyota Auris

Снимки и информация за обновения модел Auris разкри японската компания Toyota. Популярният автомобил ще има премиера в Женева, където ще видим и напълно новата му версия Auris Cross.
Обновената Toyota Auris
От снимките става ясно, че модернизираният Auris е получил нова предна част, изпълнена в стила на най-новите модели на Toyota, включително  Avensis. Кадри на задницата липсват, но се очаква, че там промените ще бъдат сходни - различни светлини, броня и врата на багажника.

Интериорът също е бил подложен на модернизация, като тя засяга декоративните елементи, отворите за въздух и централната конзола, която е получила и по-голям информационен дисплей.
Обновената Toyota Auris
По отношение на двигателите на модела, от Toyota съобщават единствено, че гамата на хечбека и комбито Auris е получила нови и обновени дизелови, бензинови и хибриден мотори.

Въпреки че не е официално потвърдено, редица световни издания посочват, че обновената версия на Auris ще получи напълно нов член. Това е всъдеходна версия, отличаваща се с увеличен просвет, защитни елементи по каросерията и задвижване към четирите колела, което ще се предлага като опция.

Въпросният модел най-вероятно ще получи името Auris Cross и също ще има премиера в Женева през март. На швейцарското изложение ще видим и обновената версия на Avensis.
Обновената Toyota Auris
Снимки: Toyota

Тагове: toyota auris
0 от 500
  • #21
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Къде в Европа може да си купиш Голф, който е правен в Мексико, специалисте?А къде в Европа може да си купиш Тойота, която е правена в Япония?И на двата въпроса отговора е един - НИКЪДЕ!
  • #20
    5 rate up comment 10 rate down comment
    До RRE ( преди 9 години )
    Голф се произвежда само и единствено във Волфсбург, за разлика от турско-английското менте, което претендира да е японски автомобил!
  • #19
    7 rate up comment 5 rate down comment
    до RRE ( преди 9 години )
    Сравняваш седан със хечбек, евала, специалисте! Корола - Джета, Аурис - Голф! В този ред на мисли къде Аурис се продава повече от Голф? Нали твърдиш, че е по-добър?
  • #18
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Като чета коментарите,за пореден път се убеждавам,колко е *** българския автолюбител.Тук няма човек,който да не е наясно със световното автомобилостроене.Поклон птед ВАМ.
  • #17
    6 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Къде пък наместихте Голф до това турско недоразумение?!Голф се продава в пъти повече и е в пъти по-качествен!
  • #16
    15 rate up comment 15 rate down comment
    b.b. ( преди 9 години )
    По-бездарен дизайн на да ли има! И за екстериора и за интериора. Не знам за какво качество говорите, явно в друга насока няма плюсове тази марка, че все за неизмеримата величина качество говори. Ама то нещо като те отблъсква визуално как да тръгнеш други качества да му търсиш!? Повтаряйте си мантрата за качество до припадък, но за мен това е една ужасно грозна кола, която не бих погледнал.
  • #15
    22 rate up comment 5 rate down comment
    Дизайнер ( преди 9 години )
    Какъв Голф в статия за Аурис? Все едно да пишете за конен впряг в статия за електромобили.Последния Голф е с дизайн от времето преди Аурис, когато Ауриса се казваше Корола Хечбек. Ненапразно Голфа е популярен в Перник - 3-4 по-стари генерации са все още актуални на фона на последната.
  • #14
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    тук върлуват папагали шизофреници, пазете се
  • #13
    19 rate up comment 6 rate down comment
    той!той! ( преди 9 години )
    Разбира се, в долното мнение може напълно успешно да замените Шкода с Фолксваген, без това да промени знаението.
  • #12
    30 rate up comment 7 rate down comment
    той!той! ( преди 9 години )
    Тойота са надеждни, качествени и здрави. Хибридът е свръх рафиниран, с нисък разход и практически без вредни емисии. Шкодите тракат, придърпван от смяна на предавките, икономични са, но имат високи кенцерогенни емисии. В сравнение с Тойота са направо ненадеждни. Кой би избрал Тойота пред Шкода? Всеки с поне малко здрав разум в главата си.