IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault променя стратегията си при кросовърите

Вместо нов Koleos французите пускат 3 различни модела

Renault променя стратегията си при кросовърите

Само преди няколко дни се появиха шпионски снимки от тестовете на следващото поколение Renault Koleos. Изграденият на базата на Nissan X-Trail модел обаче ще има различно име, като ще бъде последван от още два напълно нови кросовъра, съобщава L’Automobile.
Renault променя стратегията си при кросовърите
Според информацията в Renault са решили напълно да променят стратегията си при кросовърите, пускайки цели 3 нови модела. Първият от тях е Koleos, който обаче ще излезе под името Djeyo. Това се прави, за да се подчертае промяната в автомобила. Той ще бъде със 7 места, а дизайнът му ще е в стила на по-малкия Captur.

Французите не крият амбициите си и в по-ниския клас, където подготвят собствена версия на бестселъра Nissan Qashqai. Тя ще бъде пусната под името Racoon, като засега няма никакви сведения на какви двигатели и скоростни кутии ще разчита.

И накрая – третата новост при кросовърите на Renault ще бъде субкомпактен модел, който ще се разположи под Captur. Според информациите дължината на този кросовър няма да превиши 4 метра, а мощността на агрегатите му ще е до 90 к.с. Дизайнът на машината ще бъде в стила на концепта Renault Kwid.

Снимка: Renault

 

0 от 500