IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault променя стратегията си при кросовърите

Вместо нов Koleos французите пускат 3 различни модела

Renault променя стратегията си при кросовърите

Само преди няколко дни се появиха шпионски снимки от тестовете на следващото поколение Renault Koleos. Изграденият на базата на Nissan X-Trail модел обаче ще има различно име, като ще бъде последван от още два напълно нови кросовъра, съобщава L’Automobile.
Renault променя стратегията си при кросовърите
Според информацията в Renault са решили напълно да променят стратегията си при кросовърите, пускайки цели 3 нови модела. Първият от тях е Koleos, който обаче ще излезе под името Djeyo. Това се прави, за да се подчертае промяната в автомобила. Той ще бъде със 7 места, а дизайнът му ще е в стила на по-малкия Captur.

Французите не крият амбициите си и в по-ниския клас, където подготвят собствена версия на бестселъра Nissan Qashqai. Тя ще бъде пусната под името Racoon, като засега няма никакви сведения на какви двигатели и скоростни кутии ще разчита.

И накрая – третата новост при кросовърите на Renault ще бъде субкомпактен модел, който ще се разположи под Captur. Според информациите дължината на този кросовър няма да превиши 4 метра, а мощността на агрегатите му ще е до 90 к.с. Дизайнът на машината ще бъде в стила на концепта Renault Kwid.

Снимка: Renault

 

0 от 500
  • #11
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Ъ ( преди 9 години )
    Таксистите слагат скъпи масла? И навреме сменят консумативи? ДА, но в Дубай, Абу-Даби, и т.н. :))
  • #10
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    таксиджиите за които говориш карат рено симбол което е като жигула на него просто няма какво да му се счупи дачиите същозет ми кара сценик и почти няма месец без ремонта хората ги купуват защото виждат евтина кола с МНОГО екстри това че до 2 години половината не работят е отделен въпрос
  • #9
    17 rate up comment 13 rate down comment
    Патил от рено ( преди 9 години )
    Имам рено меган - по-голяма трошотевина не бях виждал и чувал! На по-малко от 30х.км се счупи съединителя, на 38х.км се потроши предното окачване - биалети и носачи. Сега на около 60х.км мотора взе да прекъсва - бе голяма беля!А за сервиза им да не говорим!Никога вече рено!!!
  • #8
    19 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Каквото и да говорите, Рено са си хубави коли. Да, немските са по-здрави и т.н., но в Германия се купуват доста Рена и Дачии. Ако си вземеш ново Рено и си го поддържаш както си трябва ще минеш много безаварийни километри. Говорил съм с таксиджии с Рена на по 600 хил. км. без проблеми с двигател и турбо, обаче слагат само качествено масло и го сменят на 8-10 хил.км., и сменят всички консумативи навреме. Ние искаме да вземем една кола и само да караме без да се разваля. Е, няма такава кола.
  • #7
    12 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    по добре 5 или 10 годишна добре гледана "японка" или WV, отколкото ново френско, меки са и цената им пада бързо, казвам ви го от опит като "дърт майстор", но хората ги взимат заради измамните дълги гаранции и евтината цена с която примамват клиентите, те и друго нямат, но всеки да си взима каквото му е кеф и с колкото пари може да си позволи.
  • #6
    22 rate up comment 17 rate down comment
    а ве оставете ги! ( преди 9 години )
    каращите рено са Убидени от самия този факт! ахахаха
  • #5
    17 rate up comment 15 rate down comment
    а бе ... ( преди 9 години )
    за рено като за рено!какви др. коментари да има!?
  • #4
    36 rate up comment 21 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Колко е жалко селячета като вас да убиждате чисто ново рено при положение че карате 10-12 годишни немски коли хахаха
  • #3
    19 rate up comment 23 rate down comment
    демек ( преди 9 години )
    Вместо един ***, сега умножаваме по 3 ли???
  • #2
    22 rate up comment 25 rate down comment
    Аграр ( преди 9 години )
    с таа ОГРОМНА муна-пуна като на нашата Гуна - сещай се бе духов инструмент! то с кво друго да го запомниш тоя аФто-сакатлък!?