IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda разкри европейския HR-V

Концептът, който ще видим в Париж, не се различава от продуктовата версия на кросовъра

Honda разкри европейския HR-V

Honda официално върна името HR-V в Европа, показвайки първите снимки на новото поколение на компактния кросовър. Той ще бъде разкрит пред публика в началото на октомври по време на автомобилното изложение в Париж. Там ще видим концептуален вариант на модела, който обаче няма да се различава съществено от продуктовата версия.
Honda разкри европейския HR-V
Новият HR-V на Honda бе показан най-напред като концепт под името Urban SUV. След това моделът прие серийна форма и името Vezel, под което се продава в Япония. Името HR-V получи версията за Америка на същия модел, а в Китай кросовърът се означава като XR-V.

Европейската Honda HR-V ще се изгражда на базата на третото поколение Jazz от моделна година 2015. Моделът представлява компактен кросовър, който разполага с една от най-просторните и адаптивни кабини в този клас, сочи информацията от Honda. Щедрите размери на кабината са постигнати чрез умно разпределение компонентите, сред които е горивният резервоар, разположен под предните седалки - похват, който познаваме и от старите поколения на Jazz. Освен това новата HR-V ще се оборудва с "магическите" задни седалки на Honda, осигуряващи широк спектър от конфигурации, включително напълно прибиране в пода.
Honda разкри европейския HR-V
Информация за гамата от мотори все още не е разпространена, но най-вероятно моделът ще получи новия 1.6-литров дизелов мотор i-DTEC. По-рано тази година бе заснет прототип на европейската версия, който носеше надпис 1.5 i-VTEC.

Всички подробности ще станат ясни по време на премиерата на модела в Париж. Продажбите трябва да стартират в края на тази или в началото на следващата година.

Снимки: Honda

Тагове: honda hr-v
0 от 500
  • #17
    3 rate up comment 3 rate down comment
    до: JDM+Mercedes ( преди 9 години )
    За пореден път се убеждавам, че в този сайт коментират само ***! :)--------------------------Човек, ако чете какво си коментирал, няма начин да не се съгласи с теб. Ти обаче не си обикновен ***, а *** над ***. Викаш джантите турски, а Магарцедесчетата истински. Ти на кои си фен на тези произведени в Измир, Истамбул или китайските по-кефят? Кажи де не се прави на срамежливко!И ще ти кажа *** на ***, че на джантите на Хонда пише Made in UK a ne Turk
  • #16
    2 rate up comment 2 rate down comment
    JDM+Mercedes ( преди 9 години )
    За пореден път се убеждавам, че в този сайт коментират само ***! :)Абе момче, къде видя да намесвам Мерцедес в коментара ?Да фен съм на Мерцедес, и точно ти дето си господин никой за мен, ще ми обясняваш на какви "ментета" съм фен ли ? И като каза за четенето, я вземи се поинтересувай малко какво означава съкращението "JDM" пък тогава коментирай !И да джантите приличат на турски евтинджоси, дето българските "газари" с Е36-ците Compact с емблема ///М отзад си ги слагат. Колата е ОК!
  • #15
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Бай Коста ( преди 9 години )
    Това моделче на Хонда винаги ми е било симпатично като визия и никога не съм мислил да го купувам заради тийнейджърските размери и двигатели. Ако качи коне и размери, след 10 години мога да стана собственик на Хонда с "оригинални километри" и "като нова".
  • #14
    3 rate up comment 1 rate down comment
    До Анонимен ( преди 9 години )
    Е как така успяваш да напишеш толкова голям пост като в полето може само до 500 символа?!?!?!!?!?!?
  • #13
    9 rate up comment 1 rate down comment
    До:  JDM+Mercedes ( преди 9 години )
    Точно така, джантите ги правят в заводите на Mercedes в Турция. Само не ми казвай, че не знаеш за тях. Сигурно и за заводите им в Китай не знаеш. Ами чети бе момче да разбереш на какви ментата си фен. Важното обаче е че колите им са пълни с асфалт и на феновете им се е за мъгливо съзнанието тотално.
  • #12
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Лада Нива *** в устата на немските *** ***.
  • #11
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Lada Niva по-купувана от BMW X6 в Германия?!Lada Niva, предлагана и под името 4х4, се радва на интерес не само в страните от бившия соц, но и в чужбина. Оказва се, че през август германците са купили 81 бройки от този модел, докато от BMW X6 - само 11, Lexus RX - 17, Nissan Murano 46, а SsangYong Korando - 55. По търсене в Германия с добрата стара Нива може да се мери само Land Rover Discovery, от който са реализирани 80 екземпляра.Все пак чудото на руското автомобилостроене е избирано, когато говорим за високопроходими автомобили, така че то далеч не е лидер на тамошния пазар. Да речем, през коментирания месец германците са купили 19 599 голфа.
  • #10
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Как ги познаваш джантите от къде са ми е много интересно. Специално за джантите на Хонда-Европа ги произвеждат в Англия. В Турция не съм чувал да произвеждат неща за Хонда. Ако ти имаш инфо сподели. Виж за немските "премиуми" повечето неща идват от там и от Китай. Така, че предпочитам японска кола произведена в Англия отколкото немски сбирщайн.
  • #9
    3 rate up comment 8 rate down comment
    JDM+Mercedes ( преди 9 години )
    Добре, обаче тези джанти ми приличат на турски евтинийки !Но това да й е кусура, джантите се сменят а и в гамата 100% има и други модели ! :)
  • #8
    3 rate up comment 2 rate down comment
    старозагорския ( преди 9 години )
    Наздраве момци хапвам си салатката, пием си узото и си чекам мачоете албасете - сарагоса под 2.5 гола в бет365 залагайте всичкоооо де що имате, ако спечела 800 лв. ви черпа сите