IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda показа китайския HR-V

Моделът носи името XR-V и дебютира на автосалона в Чeнду

Honda показа китайския HR-V

Японският производител Honda показа версията за Китай на компактния кросовър HR-V от ново поколение. Машината, носеща името XR-V, дебютира на автосалона в Чeнду.
Honda показа китайския HR-V
Моделът е почти аналогичен с продавания в САЩ HR-V, познат в Япония под името Vezel. Основните разлики се изразяват в дизайна на екстериора, който демонстрира нови задни светлини, леко изменени брони и различни фарове с LED секция.

Honda XR-V има дължина от 4275 мм, широчината е 1770 мм, височината - 1605 мм, а междуосието - 2610 мм. Моделът ще се продава изключително на пазара в Китай, като ще се произвежда в страната от джойнт венчъра Dongfeng Honda.
Honda показа китайския HR-V
Китайският модел ще предлага избор от два бензинови двигателя - 1.5 и 1.8 литра, оборудвани със система старт/стоп. Информация за техническите им характеристики липсва, но от разпространените снимки се вижда, че моделът ще предлага автоматична трансмисия като опция.

Още по темата:
Градският кросовър на Honda се казва VEZEL

Mugen доработи Honda Vezel
Honda връща HR-V на пазара

0 от 500