IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновената Toyota Camry ще видим в Москва

Моделът изглежда по-умерен от американската версия

Обновената Toyota Camry ще видим в Москва

Японската компания Toyota ще представи обновената версия на седана Camry по време на автомобилното изложение в Москва, което ще се проведе в края на този месец.
Обновената Toyota Camry ще видим в Москва
Снимка: Toyota

Към момента от компанията са разпространили едно-единствено изображение на автомобила, от което трудно може да се съди за новия дизайн. Все пак обаче се вижда, че моделът ще бъде по-умерен от американската версия, показана в Ню Йорк по-рано тази година.

Загатнатата на снимката Toyota Camry ще се продава на редица пазари по света, но за сега не е ясно кои точно ще бъдат те.

Освен обновен екстериор, обзаведен с нови челни светлини с LED секция, моделът ще предлага и обновен интериор. Двигателите най-вероятно ще бъдат заети от настоящата модификация, което означава, че ще включват 2.5-литров с четири цилиндъра и 3.5-литров V6, и двата бензинови.

Тагове: toyota camry
0 от 500
  • #14
    43 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    А Дания и Норвегия са най-богатите европейски монархии. Изводът е ясен - японски лукс са аристократите, немски псевдо премиум за комплексираните първенюта.
  • #13
    44 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Кралицата на Дания и кралят на Новегия се возят в Лексуси, формуния ВАГон тръгнал Станишев да дава за пример.. ***.
  • #12
    6 rate up comment 40 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Дошо твоя идол Бойко Борисов си купи 2 бронирани Аудита А8, едно за него и едно за Цветанов. Всеки с акъл си купува немски премиум. А батките, които го пазят ги е набутал в Тойоти, за да тръпнат от ужас и да им държи адреналина на макс да са винаги подготвени ако стане ситуация. Президента и Станишев са в Мерцедеси, Ахмед Доган също е в Мерцедес. Как пък не се объркаха да си вземат Корола или някоя лустросана Тойота с емблема Лексус?
  • #11
    46 rate up comment 6 rate down comment
    До Анонимен ( преди 9 години )
    "Явно най-озлобените, най-комплексираните, най-пъпчивите, най-незадоволените, най-простите, най-слабоумните, най-бедните фенове" - с това описание, перфектно описваш средностатистическия булгаристански Алуди фен. От всичката тази чалга в немските ви "премиум" каруци, толкова сте станали ограничени, че човек да се чуди за психическото ви състояние. То бива ограниченост ама чак толкова само в България може да има. Дай му на селската тиква немска кола, чалга и чалготека, и само му гледай сеира.....
  • #10
    6 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    По-добре ще е да не я видим...
  • #9
    2 rate up comment 6 rate down comment
    о ( преди 9 години )
    Странно на номера пише Камри а аз виждам Корола на снимката , защо така ??! :Д
  • #8
    49 rate up comment 7 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 9 години )
    Дифорсе, не се форсирай, те ВАГонетките са най-кухата част от обществото. Явно доста се е вдигнал стандарта в БГ щом подобни кухавелници имат достъп до интернет. Така че гледай на живота от хубавата му страна и се забвалявай с ВАГончетстото малоумие. То всеки ден чупи собствените си рекорди.
  • #7
    39 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Хубава кола, по Щатите много я карарат и са доволни, въпреки че в този клас Акордът ми дапада повече.
  • #6
    44 rate up comment 5 rate down comment
    Дифорс Валвматиков ( преди 9 години )
    Когато злобеете дали ви става по-леко? На всякъде по света им злобни, завистливи и егоистични хора, но струва ми се в България всички биха се чувствали прекрасно. Ако имам власт бих наложил само немски автомобили на пазара, само фолк музика навсякъде, само анцунзи и др. в този стил и бих се изнесъл. Мисля, че като чета някои коментари тук осъзнавам, защо държавата ни се управлява от такива политизи и защо всички сме на тоя хал.
  • #5
    3 rate up comment 7 rate down comment
    до BL1250 ( преди 9 години )
    Ти същият *** ли си-6А13ТТ?