IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota преобрази Camry

Обновеният модел има премиера в Ню Йорк

Toyota преобрази Camry

Японският производител Toyota подложи на пълна промяна своя най-продаван модел в САЩ - Camry. Обновената версия има премиера в Ню Йорк и ще стъпи на пазара през есента.
Toyota преобрази Camry
Toyota Camry от модела година 2015 може да се похвали с далеч по-динамичен външен вид, заимстван от седана Avalon. Новата версия е оборудвана с масивна трапецовидна решетка на радиатора, има напълно нови фарове с LED секция, вертикални дневни светлини и капак на двигателя с по-издължена форма.

Преобразяването на задната част е аналогично - фарове, броня и капак, които демонстрират по-смел дизайн. Японците са използвали и хитър похват, за да направят силуетът на колата по-динамичен. Те са изтънили визуално С-колонката на автомобила, прикривайки част от нея с напомняш стъкло материал.

През сериозна модернизация е преминал и салонът на колата. Основните промени засягат централната конзола, волана, седалките и приборите на арматурното табло. Както и инфо-развлекателната система.
Toyota преобрази Camry
Гамата от мотори за обновената Toyota Camry включва две бензинови предложения. Това са 2.5-литров агрегат със 178 к.с. и 3.5-литров V6 с 268 к.с. Наличен е и хибриден бензин-електрически вариант, който предлага мощност от 200 к.с.

Снимки: Toyota

Тагове: toyota camry
0 от 500
  • #68
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 9 години )
    2 е поредната куха хралупка дето си мисли че някой собственик на японска кола ще му се върже на измислиците. Ние много добре си знаем кога и за по колко ходим в сервиз. И затова са много малко тези от нас които сменят японското за немско.
  • #67
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Има ли тема за японски автомобил, особено за Тойота започва едно масивно плюене и хейтване. Какво ви става бе хора, като не харесвате колата не четете. Истината, е че Тойота са най-големият японски автопроизводител. Хибридната им технология специално немците още не могат да я догонят.
  • #66
    1 rate up comment 5 rate down comment
    2 ( преди 9 години )
    Като почнете да кихате през месец в сервизете ,ще ви питам дали пак ще сте толкова доволни от японските коли,познавам доста хора ,които вече не искат и да чуят за японска кола,така ,че по полека с фукането,че като гледам всеки ден какво е пред един от официалните вносители на японски авт., вътре ,чакащите да си вземат колите от сервиз са все миекащи,ама толкова си разбират хорицата....чули ,че били хубави и качествени японските коли и си дали парите,а то не било точно така.
  • #65
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тойота пак напълниха пръдливия немски мазен *** с ориз на Силвърстоун.Честито на мазните вурстове.
  • #64
    1 rate up comment 5 rate down comment
    1 ( преди 9 години )
    Тези за Ю.Америка ходи да ги разправяш на бабите в твойто село.Виж в Монако какви коли се карат,аз там освен един G-TR,друго японско не видях,та вземи се образовай малко,обиколи света и тогава ги разправяй тези хуморески.А в Сао Пауло и Рио са си *** и *** отвсякъде,пробвай други държави ,може и да познаеш ,къде са по-богати.А,модчето да не трие като лудо.....
  • #63
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Да бе то богаташи има само в Европа.Едни от най-богатите хора в света са там(наркобароните не ги броя :-) )А колко са задръстени ще разправяш като видиш Сао Пауло, Рио Де Жанейро и т.н. сега няма да ти преподавм география.
  • #62
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Те па в Южна Америка ,къде могат да си позволят немски коли ,там са толкова задръстени ,че и Москвич да карат пак същата работа,не стават жълтурските коли ,това е истината,жълти жалки заблудени фенчета.
  • #61
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    За ФАК-фенчето бронирана Тойота в КРАЛСКИ КЛАС. Ама той горкия само за премиум е чувал, но за кралски клас не е. Колко немски навеса са кралски клас аз да го попитам? http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/18488-prevyrnaha-toyota-sequoia-v-broniran-ofis/
  • #60
    11 rate up comment 0 rate down comment
    броня ( преди 9 години )
    Е то всеки втори средностатистически потребител кара брониран автомобил. Ей, феновете на ФАК само се чудите какво да изсмучете за да си задоволите душевния конфорт! Ми хубаво, немците бравят бронирани автомобили, айде, спете спокойто, купете си по един и спете в него, ама то пък пари за това нямате, нищо, поне си го поръчайте на плакат .. аман от тъпотии тука!
  • #59
    3 rate up comment 16 rate down comment
    123 ( преди 9 години )
    http://youtu.be/PetjRd05vB4 ето колко са качествени и надеждни японските коли.