IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota преобрази Camry

Обновеният модел има премиера в Ню Йорк

Toyota преобрази Camry

Японският производител Toyota подложи на пълна промяна своя най-продаван модел в САЩ - Camry. Обновената версия има премиера в Ню Йорк и ще стъпи на пазара през есента.
Toyota преобрази Camry
Toyota Camry от модела година 2015 може да се похвали с далеч по-динамичен външен вид, заимстван от седана Avalon. Новата версия е оборудвана с масивна трапецовидна решетка на радиатора, има напълно нови фарове с LED секция, вертикални дневни светлини и капак на двигателя с по-издължена форма.

Преобразяването на задната част е аналогично - фарове, броня и капак, които демонстрират по-смел дизайн. Японците са използвали и хитър похват, за да направят силуетът на колата по-динамичен. Те са изтънили визуално С-колонката на автомобила, прикривайки част от нея с напомняш стъкло материал.

През сериозна модернизация е преминал и салонът на колата. Основните промени засягат централната конзола, волана, седалките и приборите на арматурното табло. Както и инфо-развлекателната система.
Toyota преобрази Camry
Гамата от мотори за обновената Toyota Camry включва две бензинови предложения. Това са 2.5-литров агрегат със 178 к.с. и 3.5-литров V6 с 268 к.с. Наличен е и хибриден бензин-електрически вариант, който предлага мощност от 200 к.с.

Снимки: Toyota

Тагове: toyota camry
0 от 500
  • #48
    10 rate up comment 11 rate down comment
    Няма Значение ( преди 10 години )
    С такя рещетка си вкам тоя дзвер има 500 коня а то .........
  • #47
    20 rate up comment 8 rate down comment
    фолк с ваген ( преди 10 години )
    А на феновете на немското автомобилостроене пожелавам скорошно излизане от сервиза и висока отстъпка като за редовен клиент!
  • #46
    20 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Най-успешната марка в света е Тойота! Факт!Весели празници!
  • #45
    14 rate up comment 0 rate down comment
    фолк с ваген ( преди 10 години )
    Честит великден! Христос возкресе! Пожелавам на всички весело изкарване на празника!
  • #44
    4 rate up comment 20 rate down comment
    Немец ( преди 10 години )
    До пъпчивкото оп-надолу с -15те градуса, Русия, Северния полюс и D4D Toyota.Да, Руснаците харесват много Тойота. Карат ги при под -15 и при -50. Най-предпочитани са за експедиции до полюса....ама бензиновите варианти.Аиде стига писахте гллупости, четени по списания и статиики писани от всякакви разбирачи и специалисти.При Тойота се забелязва нещо като при Епъл бранда, едни не лоши продукти, стават за посмешище заради странните, комплексарски, *** и нискоинтелигентни ползватели!
  • #43
    19 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    speedart-чо е един от ВАГонетките,които се подвизават тук.2-3-*** са +един ***.В статиите за оплюване са дежурни и генерират повечето мнения.Пишат с различни никове,правят се на различни хора но природната им ограниченост прозира от всякъде.Има ли статия за японски автомобил и най-вече за Тойота веднага включват л***йномета и мятат ли мятат,а самите те не виждат,че са потънали до ушите в екстременти.Жалки хорица с много комплекси.Добре е поне,че има по някой измислен конКУРс да се радват и те
  • #42
    16 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Поне да си беше написал ника speedart, а 15 годишната Королка е от най-добрите и лесно управляващи се автомобили. Веднага я сравнявам с Голф или Ауди А3 на същите години и Королката е най-удобния и лесен за управление автомобил. Смея да твърдя,че с 1.3 мотор е пъргава и по-бърза и динамична от 1.6 Голф или А3 от тези години,а Королка 1.6 си е самолет, върви повече от много по-нови коли.
  • #41
    4 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Без да споменавам технологии, издръжливост и т.н.(не съм карал тойта освен една 15г ръждясала королка), а още по-малко качества на материалите в интериора (ХА-ХА-ХА по снимки!) мога да коментирам само дизайна: не ми харесва - огромни грозни задни стопове, изчанчена предна броня, а вътре... дете щеше да се справи по-добре.
  • #40
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Li4ni vpe4atlenia ot 1 avtomobil. Tova e neseriozno, spored men si predubeden,no tvoia rabota.
  • #39
    6 rate up comment 13 rate down comment
    Slav78 ( преди 10 години )
    Говоря ти от лични впечатления, Рав4ето е с много слаба трансмисия, скърца цялото, петата врата дрънка яко , абе чудна кола.