IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Opel Corsa OPC ще има 200 к.с.

Хечбекът ще разчита на 1.6-литров двигател SIDI

Новият Opel Corsa OPC ще има 200 к.с.

Компанията Opel ще представи новото поколение Corsa OPC в началото на 2015 г., като това най-вероятно ще стане на автосалона в Женева, съобщава германското издание Autobild.
Новият Opel Corsa OPC ще има 200 к.с.
Неофициално изображение на новата Corsa OPC. Снимка: X-Tomi Design

Според информацията на изданието, което се позовава на свои източници в германския производител, горещият хечбек ще бъде оборудван с 4-цилиндров, 1.6-литров турбо-двигател SIDI. Агрегатът развива 200 к.с. и 300 Нм, като с него Corsa OPC ще може да развива максимална скорост от 220 км/ч.

Освен нов двигател, Corsa OPC ще получи агресивна форма на каросерията, която включва модифицирани брони и спортни престилки. Моделът ще бъде снабден с доработено окачване със спортни настройки, по-мощни спирачни механизми и специално направени за него дискове от лека сплав.

 

0 от 500
  • #2
    12 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Това как ще друса не е истина, като му гледам разстоянието между гумата и калника, окачването ше му е буквално спортно, и като се има предвид късата база на купето, направо ше падат "пломби" по нашите пътища. И 200 коня за този мъник, как си го представяте с 220 на пътя, иначе нека си правят експерименти германците.
  • #1
    14 rate up comment 7 rate down comment
    pffff ( преди 9 години )
    Кефи