IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ще има и LaFerrari Spider

Откритата версия на флагмана на марката излиза догодина

Ще има и LaFerrari Spider

Компанията Ferrari разработва открита версия на своя флагман – суперколата LaFerrari. Както съобщава изданието Automobile Magazine, модификацията LaFerrari Spider ще излезе догодина.
Ще има и LaFerrari Spider
Подробности за машината засега липсват, но се очаква тя да бъде пусната в серия от 50 бройки. Предвижда се роудстърът да струва поне 2 пъти повече от купето, което означава цена от около 2.6 млн. евро.

Във Ferrari са уверени, че ще продадат всички автомобили от серията още преди да бъдат произведени. Версията купе бе пусната в 499 бройки, но само ден след официалната й премиера в компанията получиха над 1000 поръчки.

Също така през 2015 г. ще излезе и пистовото LaFerrari XX с мощност от около 1050 к.с. Тази машина ще трябва да се конкурира с McLaren P1 GTR, чиято поява също е планирана за догодина. От британската машина ще бъдат построени 30 бройки.

Оригиналното купе LaFerrari разчита на хибриден агрегат с мощност 963 к.с, който позволява на суперколата да вдига 100 км/час от място за по-малко от 3 секунди и да развива максимална скорост от 350 км/ч. Това е най-мощният и най-бърз сериен модел в историята на марката.

Снимка: Ferrari

 

0 от 500