IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Стартираха доставките на BMW i8

Първите клиенти в Германия получиха ключовете от колите си

Стартираха доставките на BMW i8

Първите собственици на BMW i8 в Германия получиха ключовете от своите автомобили, съобщават от компанията производител. Събитието се състоя в BMW Welt в Мюнхен, а автомобилите предаде лично Роланд Крюгер, ръководител на продажбите на BMW Group за Германия.
Стартираха доставките на BMW i8
„През ноември миналата година тук, в BMW Welt, ние посрещнахме първите клиенти на BMW i3. Днес ние продължаваме историята на успеха на BMW i заедно с първите осем клиенти на BMW i8. Като „първият от новото време” BMW i8 съчетава устойчивата конструкция с изработена от карбон каросерия и мощно Plug-in хибридно задвижване.”, каза Роланд Крюгер.
Стартираха доставките на BMW i8
С първите официални доставки на i8 компанията BMW се превърна в първата, която предлага на пазара лазерни светлини. От конкурентната Audi също анонсираха такива светлини за модела си R8 LMX, но той ще бъде доставен до първите си клиенти през лятото.

Въпросните лазерни фарове на BMW i8 се предлагат като опция. Те осигуряват обсег на дългите светлини до 600 метра, като са с 30% по-икономични от LED фаровете, с каквито се оборудва серийно i8.

Доставките на BMW i8 на останалите пазари ще стартират през юни.
Стартираха доставките на BMW i8
Подробна информация за BMW i8 вижте ТУК

Снимки: BMW

Тагове: bmw i8
0 от 500
  • #25
    9 rate up comment 9 rate down comment
    Ко речи?!? ( преди 10 години )
    Японците показали как се прави хибрид....мухахахахаах... Баси вица. Как показаха на Льо Ман къдетомАуди ги разпори с хибрид или на ЮРинга където най-бърза кола е Порше 918 и Макларън П1...Какво викате са показали?
  • #24
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    На вагените ще им го изкопират китайците и после ще им го произведат а вурстовете само ще лепнат емблемата.Цялата им конфекция е такава.
  • #23
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    къде са вагените питам?!? дали ще успеят да го изкопират това БМВ за 10 години?
  • #22
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Японците им показаха как се прави хибрид, а германчета се н.сраха с тази висока цена. Явно са преценили, че има достатъчно баламурници да го купуват. Балъци с пари...
  • #21
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Чичето ( преди 10 години )
    БМВ щели да правят хибриден Лексус ЛФА на Тойота, които по една случайност мачкат Порше и Ауди наред във WEC със 1000 коня хибрид??? Ха-ха, ВАГонетките, вие почнахте вицове да измисляте май...
  • #20
    18 rate up comment 1 rate down comment
    Ride your bike ( преди 10 години )
    Много стилна кола. Хората като си сътрудничат (германци и японци) вижте какви неща правят, а ние и чесън не можем да произвеждаме дори.
  • #19
    11 rate up comment 11 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 10 години )
    "Черно на бяло написано ТОЙОТА ВЗИМА технелогии от БМВ:".. съобщава Autoevolution. Между врачуванията на Autoevolution и официално прес-съобщение има доста голяма разлика. Глуповатото немско фенче обаче разлика не прави и хвърля ли хвърля пропагандните партенки..
  • #18
    13 rate up comment 2 rate down comment
    pogo ( преди 10 години )
    Айде стига бе ,д*ба децата ,японци-германци-французи-корейци ,уважавайте труда на всеки един производител на автомобили ,благодарение на всички,споделяме,мечтаем и живеем за тая страст.Не ми се четат безсмислени фенщини и изтъркани клишета.
  • #17
    12 rate up comment 6 rate down comment
    b.b. ( преди 10 години )
    Значи викате Тойота направила хибридния i8 на БМВ!? Това ще да е първият случай в света при който някой създава нещо, дава го на друг и после го моли да го използва. Щом казвате е така. Къде изгрява слънцето, че да се поклоним дружно? ;)
  • #16
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Черно на бяло написано ТОЙОТА ВЗИМА технелогии от БМВ:http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/22472-bmw-i-lexus-rabotiat-vyrhu-nov-lfa/