IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ще има и BMW 4 Series Gran Coupe

Моделът ще бъде показан на изложението в Женева през март

Ще има и BMW 4 Series Gran Coupe

Ще има и BMW 4 Series Gran Coupe
Неофициално изображение на модела. Снимка: Аutofans

Вече се знае, че новото семейство модели на BMW - 4-Series, ще бъде представено от купе и кабриолет. Но през 2014 г. ще се появи още една модификация - Gran Coupe. Китайското издание Autohome успя да се добере до патентите изображение на модела, който трябва да бъде показан на автосалона в Женева през март.

Изданието твърди, че това са официални изображения на модела. От тях се вижда, че екстериорът на четиривратката ще се доближи максимално до този на седана 3-Series и купето 4-Series. В същото време междуосието при автомобила е увеличено, за да може да има повече място за возещите се на задните седалки пътници.
Ще има и BMW 4 Series Gran Coupe
Ще има и BMW 4 Series Gran Coupe
Изображения от патентното ведомство. Снимки: Autohome

Колкото до двигателите, при Gran Coupe те ще бъдат същите като при седана. Това означава, че моделът ще може да бъде закупен с агрегати с мощност между 184 и 306 к.с. Очаква се моделът да бъде пуснат на пазара най-късно до края на първата половина на следващата година.

0 от 500
  • #2
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    глупост, може би си видял седанът- едва ли има кой знае какви разлики като при повечето излишни немски глупости
  • #1
    4 rate up comment 15 rate down comment
    Глупости ( преди 10 години )
    Тази кола вече я има ! Седи изложена от една седмица тук в един мол *Испания*.Мога да я снимам БМВ 420 купеНо няма как да я покажа в скапания ви форум !