IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ще има и BMW 4 Series Gran Coupe

Моделът ще бъде показан на изложението в Женева през март

Ще има и BMW 4 Series Gran Coupe

Ще има и BMW 4 Series Gran Coupe
Неофициално изображение на модела. Снимка: Аutofans

Вече се знае, че новото семейство модели на BMW - 4-Series, ще бъде представено от купе и кабриолет. Но през 2014 г. ще се появи още една модификация - Gran Coupe. Китайското издание Autohome успя да се добере до патентите изображение на модела, който трябва да бъде показан на автосалона в Женева през март.

Изданието твърди, че това са официални изображения на модела. От тях се вижда, че екстериорът на четиривратката ще се доближи максимално до този на седана 3-Series и купето 4-Series. В същото време междуосието при автомобила е увеличено, за да може да има повече място за возещите се на задните седалки пътници.
Ще има и BMW 4 Series Gran Coupe
Ще има и BMW 4 Series Gran Coupe
Изображения от патентното ведомство. Снимки: Autohome

Колкото до двигателите, при Gran Coupe те ще бъдат същите като при седана. Това означава, че моделът ще може да бъде закупен с агрегати с мощност между 184 и 306 к.с. Очаква се моделът да бъде пуснат на пазара най-късно до края на първата половина на следващата година.

0 от 500
  • #12
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Yordan ( преди 10 години )
    Кому е нужно 4-врато купе на база 3-та серия (4 серия)?!?! При все, че в този клас предлагаш М3 и М4, предлагаш класическо купе с 2 врати и кабриолет + седан и комби версия, че дори и недоразумение като 3-та серия ГранТуризмо ... защо ти е това купе?!?! Нали в горния по-висок клас има 6 ГрандКупе
  • #11
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Опел Вектра отдавна имат модел с подобно купе- хечбек с 4 врати... Само че маркетинга е голяма работа и не са се сетили да го нарекат купе с 4 врати. На Алфа 156 също са и скрити дръжките на задните врати, ама и те не са се сетили да обявят, че правят нещо уникално и откриват нов клас коли...
  • #10
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Поредното немско попълнение в безсмисления снобски сегмент "купета с 4 врати". Всичко започна заради CLS, след това дойдоха А7 и А5 Sportback, Gran 6 Coupe, CLA, сега и тази недомислица. Хем "купе", хем с 4 врати, а най-често и дизелови - пишман гъзария отвсякъде. Ако не си готов да жертваш липсата на две врати, тогава не казвай че караш нещо "ексклузивно" и "стилно".
  • #9
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Klasika ( преди 10 години )
    http://imageshack.us/photo/my-images/607/r7rz.jpg/
  • #8
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Rosskooo ( преди 10 години )
    Тия Германци продължават с бизсмислените си еднакви коли
  • #7
    11 rate up comment 0 rate down comment
    фолк с ваген ( преди 10 години )
    С две ръце гласувам за схемата - четни 2 врати, нечетни 4 врати. Щото иимаче отиваме на 2-ка седан, 3-ка седан и 4-ка седан, дето ми трябва лазерна рулетка за да ги различа отвънка, а отвътре са тотално еднакви. *** работа.
  • #6
    10 rate up comment 4 rate down comment
    фолк с ваген ( преди 10 години )
    Класика - отличен 6 за домашното!
  • #5
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Cenitell ( преди 10 години )
    С тези модели БМВ спазва традицията си за превъзходни динамически характеристики, а дизайнерески-традицията стар дизайн да го наименова като нов.1.Седани с 4 врати, с полегато задно стъкло от 20 г. се наричат лифтбек, фастбек.2.БМВ и Ауди обичат да махат задните врати и да казват:Ето го новото ни купе (с по-висока цена)А купето е със съвсем друг дизайн, излъчване и предназначение.Приказката за голия цар се повтаря ли, повтаря :)
  • #4
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Klasika ( преди 10 години )
    Значи преди когато врещяха по мен ,че 3-ката и 5-цата и 7-цата са смешни балони и им показах на какво трябва да мязат ,изпаднаха в истерия ..... А тази моя рисунка на БМВ :http://imageshack.us/photo/my-images/513/djqz.jpg/...не ли новата 3-ка,5-ца и 7-ца ? Не са ли копие на това което предсказах ?!?Що не сега не се врещи?И какво BMW 4 Series Gran Coupe е това ? Нов балон !Ето BMW 4 Series Gran Coupe :http://imageshack.us/photo/my-images/23/l4u3.jpg/И роно или късно пак ще опрат до моето виждане за нещата ! И бонус им давам още нещо да си чоплят за домашно! :http://imageshack.us/photo/my-images/59/3lss.jpg/
  • #3
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Triforce ( преди 10 години )
    Аз не захапвам идеята да имаш 4-ка с 4 врати и 3-ка с 4 врати, като разликите са почти никакви! Пълна лудост! Таман влязоха в крачка и пак се чудят каква глупост да измислят! Моля, нека си има четен номер с 2 врати и нечетен с 4 врати и така да си остане!