IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дългият Range Rover акостира в Лос Анджелис

Моделът е с 0.2 метра по-дълъг и с 22 000 долара по-скъп

Дългият Range Rover акостира в Лос Анджелис

Британската компания Land Rover разкри по време на автосалона в Лос Анджелис най-новата модификация на своя флагман Range Rover. Това е удължена версия на модела, носеща буквата "L" в името си.
Дългият Range Rover акостира в Лос Анджелис
Описваният като свръхлуксозна лимузина, която може да се справи с всякакъв терен Range Rover L се отличава от стандартните версии с удълженото с 0.2 метра шаси. Общата му дължина достига 5.2 метра, като допълнителното пространство е добавено между двете оси, осигурявайки допълнителни 185 мм за краката на пътуващите отзад.

За VIP персоните на задните кресла са подготвени серийни електрически щори и панорамен покрив. Освен това, точно като в бизнес лимузина, седящите на задните места могат да командват предната дясна седалка и по този начин да осигурят нужното пространство. В оборудването на Range Rover L присъстват още подвижни масички, които са скрити в централната конзола, минибар, климатична инсталация с четири зони и много други.
Дългият Range Rover акостира в Лос Анджелис
Представеният в Лос Анджелис Range Rover L е от върховата серия Autobiography Black и разполага с топ оборудване. А цената му достига 199 500 долара. Иначе, цените на модела в САЩ стартират от 106 195 долара, което е с около 22 000 долара повече от "късата" версия на новия Range Rover.

Снимки: Land Rover

Тагове: range rover range rover l
0 от 500
  • #12
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Направо паднах от смях като прочетох историята за името на марка Лексус. Оказва се, че тази е марка създадена преди около 20 г. и кръстена на името на много популярна героиня от тогавашна сапунка в Щатите - Алексис. Така японците са смятали да привлекат по-голяма клиентела на автомобилния пазар в САЩ, което показва дебилността им изобщо! След известно време това име претърпява лека промяна и от Алексис е станало на Лексус! Е това са японските марки: смешни даже трагични!
  • #11
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Супер е!!!
  • #10
    12 rate up comment 5 rate down comment
    фсб ( преди 10 години )
    що да е индиец, те са само собственици, иначе пак англичани си го правят... и мисля че е доста по-добре от повечето нови джипове... особено ако го сравня с новия Ланд Крузер....
  • #9
    9 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Индииец да ми прави колата..., аре ДАНКЕ!
  • #8
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    ти па много разбираш...
  • #7
    12 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Най-великия джип на всички времена.. Наистина който казва лоша дума за него не разбира нищо от автомобили...
  • #6
    16 rate up comment 8 rate down comment
    София-град ( преди 10 години )
    Смятай, ква' земеровка трябва да си да оплюеш тоя Рейндж. Марш в панела и се топли на котлона!
  • #5
    14 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Естествено, че на злобните мишки няма да им хареса. Гроздето е кисело, нали?И аз не мога да си го позволя, но не го плюя.
  • #4
    14 rate up comment 16 rate down comment
    груди ( преди 10 години )
    Съгласен съм с коментар номер 2. И аз щях да използвам точно думата "тлъст толуп" за тази грозотия!
  • #3
    10 rate up comment 7 rate down comment
    West City ( преди 10 години )
    "седящите на задните места могат да командват предната дясна седалка и по този начин да осигурят нужното пространство." Смятай децата, като почнат да ровичкат копчетата, ще те млатят в таблото нон-стоп. :D А джипа е на 6 отвсякъде